Results 1 to 10 of 564
Like Tree1374Likes

Thread: Sezona 108 - 22. jul - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    TRn
    TRn is offline
    Newbie
    jel moze neko da mi objasni iz kog razloga, ali svake sezone i Kup i Ligu Sampiona igram sa timovima koji su po jedan level iznad mene ? Kako ja nikada ne igram sa nekima koji su jedan level ispod mene ?

Addicted NekoIzMase's Avatar
    Quote Originally Posted by TRn View Post
    jel moze neko da mi objasni iz kog razloga, ali svake sezone i Kup i Ligu Sampiona igram sa timovima koji su po jedan level iznad mene ? Kako ja nikada ne igram sa nekima koji su jedan level ispod mene ?
    Mnogo si jak

Salu na stranu i ja imam isti problem, ali sta da radis, takav je horoskop.

Pro Kole22's Avatar
    To znaci da mozes ravnopravno da se nosis sa timovima sa lvl up-a.

Ja sam dosta kupova i LS osvojio takmiceci se sa timovima sa nivoa iznad, nekad se moze desiti i da te konstantno stavljaju sa sve tezim timovima testirajuci tvoje limite. Kada puknes mnogo pre vremena, sledece sezone te vracaju na tvoj nivo.
    Quote Originally Posted by TRn View Post
    PS. Da bi igrao sa timovima sa tvog nivoa, morao bi da sezonu pocnes maksimum sa ispod 100% kvaliteta. Ako krenes sa 80%-90% moze da se desi da imas timove sa nivoa ispod koji bi se ravnopravno takmicili sa tobom. Znaci, sve zavisi od tvog kvaliteta. Ja volim da se takmicim sa timovima koji su nivo iznad, samo ne volim kada mi ulete timovi koji su krem tog nivoa jer u tom slucaju su obavezno izmedju 15-25% jaci od mene u startu, a posto kupuju igrace koji su 20% bolji od onih koji se meni nude, ta razlika moze da se poveca tokom sezone.

Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
    S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups

Appearances: (ST) C. Cutino 515
    Goals: (AMR) A. Chavasco 541
    Assists: (AML) T. Gras 270

Trophies in the last 5 seasons:
    Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
    Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
    Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
    Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
    Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd