Ma sve je bre kozmetika... Nikakav kurac ovde ne igra ulogu, osim kako Nordeus kaže...
Ma sve je bre kozmetika... Nikakav kurac ovde ne igra ulogu, osim kako Nordeus kaže...
Budzio sam ga preko prijateljskih cisto da ga ispostujem
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
pobeda u prvom mecu Kupa ali nije ovde sve gotovo. kako se priblizavao pocetak meca tako je protivnik podizao kvalitet i pred tekmu je bilo 114% vs. 108% u njegovu korist. posle tekme sam ustanovio da je kupio danas 5-6 skauta jer imaju kvalitet 112% - 116% a jedan odigran mec.
pocetak tekme los jer u drugom minutu moja ekipa prima gol ali ostao sam pri svojim postavkama a to je kontra preko krila a protivnik je imao postavku kroz sredinu.
tokom meca nisam nista dirao i gledao sam sta protivnik radi. prvo je pomerio bekove napred na moja krila a u drugom poluvremenu rizikovao i izbacio jednog DC-a, a umesto njega ubacio MR-a kako bi me probio po desnoj strani, ali nije mu uspelo jer je primio i treci gol.
zanimljivo da neko ko igra 50+ nivo ostavi samo jednog DC-a ali dobro njegovo pravo da vodi ekipu kako zeli.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Goleada na startu sezone,revanš će biti samo formalnost
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Momci se nisu pošteno ni oznojili.
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.
LIGA: 9
LIGA SAMPIONA: 3
KUP: 3
SUPER LIGA: 1
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195
jel moze neko da mi objasni iz kog razloga, ali svake sezone i Kup i Ligu Sampiona igram sa timovima koji su po jedan level iznad mene ? Kako ja nikada ne igram sa nekima koji su jedan level ispod mene ?