Results 1 to 10 of 495
Like Tree1356Likes

Thread: Sezona 110 - 16. Septembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro Rašo 76's Avatar
    Konacno sam saznao i protivnike u ligaskom takmicenju.

Partizan i jos jedan tim su na preko 90% , 7 timova 75% - 84% i ostalih 5 su napusteni timovi koji samo kao popuna.
    .................................................. .................................................. .................................................. .......................................

Osim PAOK koji pocinje sa 87%jacine jos dva tima tu su egal po jacini, 4 tima jaca od mene, ostatak pola lige napusteni timovi
    lespa, Kole22, mAsTeR06 and 2 others like this.

Newbie

Poziv;

Quote Originally Posted by Rašo 76 View Post
    Konacno sam saznao i protivnike u ligaskom takmicenju.

Partizan i jos jedan tim su na preko 90% , 7 timova 75% - 84% i ostalih 5 su napusteni timovi koji samo kao popuna.
    .................................................. .................................................. .................................................. .......................................

Osim PAOK koji pocinje sa 87%jacine jos dva tima tu su egal po jacini, 4 tima jaca od mene, ostatak pola lige napusteni timovi :p
    Poz zanima me koji si lev i da li si zainteresovan da se pridruzis Federaciji kako bi napravili jednu od najacih u BiH?
    Zoky likes this.

Pro Rašo 76's Avatar
    Quote Originally Posted by semir89 View Post
    Poz zanima me koji si lev i da li si zainteresovan da se pridruzis Federaciji kako bi napravili jednu od najacih u BiH?
    Ne hvala, imam svoj savez
    Zoky likes this.