Koliko imate tokena?
Žreb za LŠ/SL/Kup?
Pojačanja dovedena?
Kakvu formaciju spremate?
Koliko imate tokena?
Žreb za LŠ/SL/Kup?
Pojačanja dovedena?
Kakvu formaciju spremate?
Prošla sezona je bila najgora u istoriji kluba,žestoka konkurencija je učinila svoje.
Nadam se da će ova sezona biti uspješnija od prethodne.
U Kupu imam lak zadatak u prvoj rundi.Obije utakmice će poslužiti kao priprema za nastavak sezone.
Zadovoljan sam što se u kosturu Kupa nalaze 6 mojih prijatelja,pa će i ove sezone biti veoma zanimljivo.
U Ligi Šampiona već u 1.kolu igram protiv najvećeg rivala,ekipe POPZ sa kojom sam vodio velike bitke prije 2 sezone.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Častio me covek iz sebi znanog razloga. Hvala mu svakako.
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Prva runda Kupa. Zanimljiv zreb, ima puno poznatih i u Kupu i u LS. Grupe izjednacene.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
Nova sezona pocinje u kup-u standardno lagani rival na pocetku i mozda bude iznenadjenja u mom dijelu kup takmicenja
Sto se tice LS, mislim da nece biti problema. Barem ne bi trebalo
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .........................................
Kada je u pitanju PAOK, tu je vec dosta izjednaceno u ligi sampiona,a slicno i u kup-u
KUP
Pocinjem i ovu sezonu sa 4-5-1 V stil
Sezonu počinjemo sa proverenim snagama. Na poziciji GK i MC ću se morati pojačati, ali čekam da prođe ovaj 3 days madness.
Danas spucano tačno 739 kofera u trening 5 igrača, bez obzira na spor napredak kroz trening i godine igrača, trenirane samo bitne osobine. Prosek kvaliteta skočio za 7%.
Prvi protivnik u Kupu po meri. Da vidimo gde smo.
Počele bezobrazne ponude. Dodati po 100% na osobine i dobija se recipročan kvalitet njegovom nivou.
@NekoIzMase
Da. Prošle pomerena penzija za ovu.