Nateraće me da tankujem sezonu. Gubim od totalno netreniranih i neaktivnih ekipa, a onda zveknem ovakve. 3 pobede da vežem ne mogu. 2 trol od poslednje 4 sezone.
Pre ovog kola sam bio 9. U 10. kolu izgubim od poslednjeg....
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Prosli smo u polufinale kupa iako nas je nordeus trolovao u revansu. U ligi 2 kiksa nazalost I ukoliko sutra ne pobedimo prvog gubimo titulu...
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.
LIGA: 9
LIGA SAMPIONA: 3
KUP: 3
SUPER LIGA: 1
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195
Sinoc odradjivanje posla u Kupu. Vratio sam mu za proslosezonsko izbacivanje iz 1/4 LS.
U polufinalu jos jedan rival iz Lige, YNWA FC. Treci iz lige sa kojim se sastajemo u Kupu.
Danas prvi mec 1/4 LS protiv Hosni FC koji je u drugom polufinalu Kupa. Bice neizvesno, ima solidno nabudzen tim.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
posle tri meca u Ligi bez pobede, konacno pobeda i to protiv jednog od direktnih rivala za titulu. Najjjaci u Ligi Man City ( 127% ) je danas bio trolovan protiv desetog na tabeli.
na polusezoni prvo mesto ali Man City je ipak favorit jer ima jos 13 kola do kraja. Bode mi oci sto mi DC i DR imaju samo 4*, ali jos uvek ih ne menjam.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
FC Shadows je do prošle sezone bio na istom nivou kao i Celtic, ali je ostao ispod crte... Često smo bili u istoj ligi, a evo sad smo se sreli u LŠ... Cetkinu je ovo prvi, Moreru četvrti, a Ruzu osmi gol za klub... Od kad je otišao Pereda, najviše golova za klub, od aktivnih igrača, je dao Der, 69...