igrao event protiv Jugoslavije i izgubio 2:1. ja igram preko krila a on ima samo dva DC-a, DMC i bez MC igraca. znaci, sprdnja samo tako.
igrao event protiv Jugoslavije i izgubio 2:1. ja igram preko krila a on ima samo dva DC-a, DMC i bez MC igraca. znaci, sprdnja samo tako.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Golman je imao "some great saves" i nedostatak motivacije u istoj utakmici... Nordeusova glupost je neuništiva... Ovog Japanca sam uništio u LŠ prošle sezone 5-1 i 4-0, a u ligi se oba puta izvlačio, baš kao i ove sezone, oba puta... 4 puta smo vodili u 2 utakmice, prvu je preokrenuo, drugu se spacio poraza i poslednjim minutima...
odigrao nereseno u prvenstvu i u poslednjih 5 kola imam pobedu, 3 neresene i poraz. najjaci u Ligi je doziveo jos veci trol jer dve zaredom kod kuce protiv slabijih rivala ima dva poraza. a ja sam danas imao 3:1 do 84. minuta i na kraju 3:3. golman dobio ocenu 5.5. algoritam, sta drugo.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Majku vam jebem prokletu!!! Golmani mi na 7 od 9 poslednjih utakmica nisu primili gol, a danas prvi golman, koji na 15 utakmica ima prosečnu ocenu 7.53, dobija ocenu 5.7 i nije motivisan!!! Jebem vam i seme i pleme!!! I još protiv ovakve formacije samo 7 šansi, a 2% je jači!!! I još njegov odbrani 4 od 5, a daju 3 od 5!!! Mrš stoko prokleta, jebo vas vetar koji vas je doneo!!!
Toplo - hladno se nastavlja. Danas toplo.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk