Results 1 to 10 of 512
Like Tree1077Likes

Click here to go to the first staff post in this thread.   Thread: Sezona 111 - 14. Oktobar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Addicted NekoIzMase's Avatar
    Quote Originally Posted by Kole22 View Post
    Hmmm, dal uzeti za 10tokena i probati Chavasca na AMC-u? Nije neki za AMC, al bi ovaj mogao biti dobar za AMR? Uz to, da li je neko eksperimentisao igru sa dva dmc-a, amc-om bez MC?

Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
    Ja sam jedno vreme igrao sa 2xDMC i 1xAMC, i protiv Jacih timova je bilo OK, posto sam igrao dugim loptama Hard Def kontre, medjutim kad si "favorit onda to teze ide, cesto sam imao problema. Naravno verovatno je da moji igraci nisu bili tako dobro trenirani kao tvoji. Mozda da pokusas u prenstvu da eksperimentises ako sve ide glatko.

Aj da i ja pitam nesto, treba mi par rezervnih igraca, njih naravno ne bi trenirao posto bi mi trajali samo 2 do 3 sezone, da li mi se isplati da pokupim od scouta ili da se mucim na pregovorima?
    Last edited by NekoIzMase; 10-15-2018 at 10:09 PM.

Pro Kole22's Avatar
    Koj ce ti djavo rezervni igraci? Ja moje stare koji ispadnu iz prvog tima drzim u rezervama dok su dobri.
    Quote Originally Posted by NekoIzMase View Post
    Ja sam jedno vreme igrao sa 2xDMC i 1xAMC, i protiv Jacih timova je bilo OK, posto sam igrao dugim loptama Hard Def kontre, medjutim kad si "favorit onda to teze ide, cesto sam imao problema. Naravno verovatno je da moji igraci nisu bili tako dobro trenirani kao tvoji. Mozda da pokusas u prenstvu da eksperimentises ako sve ide glatko.

Aj da i ja pitam nesto, treba mi par rezervnih igraca, njih naravno ne bi trenirao posto bi mi trajali samo 2 do 3 sezone, da li mi se isplati da pokupim od scouta ili da se mucim na pregovorima?
    Crvena Zvezda and mAsTeR06 like this.
    S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups

Appearances: (ST) C. Cutino 515
    Goals: (AMR) A. Chavasco 541
    Assists: (AML) T. Gras 270

Trophies in the last 5 seasons:
    Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
    Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
    Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
    Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
    Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd

Addicted NekoIzMase's Avatar
    Quote Originally Posted by Kole22 View Post
    Koj ce ti djavo rezervni igraci? Ja moje stare koji ispadnu iz prvog tima drzim u rezervama dok su dobri.

Pa zbog kartona

Nordeus lebo zajebe Bobeka i izbaci me iz kupa juce cisto da bi mi ga uvalio u ligu... Ovo postaje kao sa Irriducibilli, mada sa njim vec 2 sezone nemam dodirnih tacaka