Stara garda izdominirala,Gutev se upisao na debiju.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
sada daju samo desetak zelenih sto je bas malo.
ST iz prve postave (153%) koji ima 32 godine se oprasta ove sezone. ok, mozda bude produzetak za jednu sezonu, ali nadao sam se 34+1. jbg
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Pitanje,reprezentacije izbacene samo kod mene ili nema vise uopste?
nema ni kod mene
League: 21
Champions League: 4
Cup: 13
Znači,to nam je,što je...
Što se tiče albuma.
Hmmm, dal uzeti za 10tokena i probati Chavasca na AMC-u? Nije neki za AMC, al bi ovaj mogao biti dobar za AMR? Uz to, da li je neko eksperimentisao igru sa dva dmc-a, amc-om bez MC?
Ovakav jedan MC mi treba, al kur...
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
Ja sam jedno vreme igrao sa 2xDMC i 1xAMC, i protiv Jacih timova je bilo OK, posto sam igrao dugim loptama Hard Def kontre, medjutim kad si "favorit onda to teze ide, cesto sam imao problema. Naravno verovatno je da moji igraci nisu bili tako dobro trenirani kao tvoji. Mozda da pokusas u prenstvu da eksperimentises ako sve ide glatko.
Aj da i ja pitam nesto, treba mi par rezervnih igraca, njih naravno ne bi trenirao posto bi mi trajali samo 2 do 3 sezone, da li mi se isplati da pokupim od scouta ili da se mucim na pregovorima?
Last edited by NekoIzMase; 10-15-2018 at 11:09 PM.