Results 1 to 10 of 512
Like Tree1077Likes

Click here to go to the first staff post in this thread.   Thread: Sezona 111 - 14. Oktobar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    stvarno smara sto se mora proveravati dostupnost reklama.
    ne svidja mi se sto sada samo sredom mogu da se igraju tekme (album). svaki put cu zaboraviti i propusticu...
    inace, prestao sam da podizem igrace nakon sto dodju do 120%. jednostavno, mnogo zelenih za minoran napredak.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Addicted mAsTeR06's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    ne svidja mi se sto sada samo sredom mogu da se igraju tekme (album). svaki put cu zaboraviti i propusticu...
    inace, prestao sam da podizem igrace nakon sto dodju do 120%. jednostavno, mnogo zelenih za minoran napredak.
    Tim eventom se nisam previše bavio,a ovo za reklame i napredak igrača si skroz u pravu.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    Možeš ih gledati 24 sata od poslednjeg skupljanja. To je trenutno primenjeno i u test fazi je.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk