Results 1 to 10 of 512
Like Tree1077Likes

Click here to go to the first staff post in this thread.   Thread: Sezona 111 - 14. Oktobar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Pa na 59% su i bili, ali umesto da im skil poen od poklona ide na specijalnost, koja je uključena, ode na atribute i oni skoče na 60%...
    Ali 59,0 ili 59,80%? Sve to lepo možeš da izračunaš. Znam ja šta ti misliš, ali sabereš sve osobine, podeli sa 15 i dobiješ tačan % sa dve decimale. To već kada su na 58,x%. I onda uvek imaš lufta za taj jedan random skill.

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk

VIP
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Ali 59,0 ili 59,80%? Sve to lepo možeš da izračunaš. Znam ja šta ti misliš, ali sabereš sve osobine, podeli sa 15 i dobiješ tačan % sa dve decimale. To već kada su na 58,x%. I onda uvek imaš lufta za taj jedan random skill.

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
    Vidi, na 58% se ne pojavljuju na pregovorima... Ja ih, kad su na 58% dižem polako, do 59%, ali je dovoljno da dobiju 3-4 skil poena i skoče zvezdicu... Ovaj Olz je za sedam dana 3 puta dobio skil poen iz poklona... Ranije, na staroj verziji su se na progovorima pojavljivali već na 56% (tad nije bilo %, ali je to to otprilike), pa je trebalo jedno 10-12 skil poena da skoče zvezdicu...