Results 1 to 10 of 512
Like Tree1077Likes

Click here to go to the first staff post in this thread.   Thread: Sezona 111 - 14. Oktobar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    poraz u finalu Kupa! dakle, ne mogu da verujem kakav trol sam doziveo. taman kada sam pomislio da cu se boriti za duplu krunu dozivim ovakav bezobrazluk od strane nordeusa. 17% sam jaci, dakle maltene citavu zvezdicu, moja ekipa % uspesnih pasova 85 a protivnik 77 i protivnik osvaja trofej. dakle, ne mogu da verujem. ostatak sezone cu pratiti cisto reda radi.
    nisam mogao pratiti mec, protivnik je pratio i imao sam peh da sam pre finala Kupa imao tekmu u prvenstvu ali 17% je dovoljna prednost kakve god da su okolnosti.

a za ovo sto sam dva sata putovao kuci:

NAPRED LIVERPULE, NAPUNI IM MREZU DO VRHA.

Sezona 111 - 14. Oktobar - Kako vam ide?-capture111.jpgSezona 111 - 14. Oktobar - Kako vam ide?-capture112.jpgSezona 111 - 14. Oktobar - Kako vam ide?-capture113.jpg
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    poraz u finalu Kupa! dakle, ne mogu da verujem kakav trol sam doziveo. taman kada sam pomislio da cu se boriti za duplu krunu dozivim ovakav bezobrazluk od strane nordeusa. 17% sam jaci, dakle maltene citavu zvezdicu, moja ekipa % uspesnih pasova 85 a protivnik 77 i protivnik osvaja trofej. dakle, ne mogu da verujem. ostatak sezone cu pratiti cisto reda radi.
    nisam mogao pratiti mec, protivnik je pratio i imao sam peh da sam pre finala Kupa imao tekmu u prvenstvu ali 17% je dovoljna prednost kakve god da su okolnosti.

a za ovo sto sam dva sata putovao kuci:

NAPRED LIVERPULE, NAPUNI IM MREZU DO VRHA.

Click image for larger version. 

Name:	Capture111.JPG 
Views:	32 
Size:	75.0 KB 
ID:	112240Click image for larger version. 

Name:	Capture112.JPG 
Views:	32 
Size:	31.3 KB 
ID:	112242Click image for larger version. 

Name:	Capture113.JPG 
Views:	31 
Size:	72.5 KB 
ID:	112244
    Za dve nedelje, 4 sata ima kući da putuješ ...

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk