Ide mi na kurac ovo sa uklizavanjima... Uvek držim uklizavanja na normalno, osim kad gubim 2 razlike... U jednoj utakmici mi kaže da smo bili mekani, a u drugoj nas unakaze kartonima... Alo bre, bilmezi, normalno nije ni lako, ni teško... Normalno je normalno...
Opet jedan igrač nije motivisan, ovaj put DC...
Razbijemo protivnika u prvom poluvremenu, duplo više šansi i šuteva u okvir... U drugom Nordeus preuzima upravljanje protivničkim timom, jer menadžer nije prisutan... Samo 3 šanse smo imali, 2 šuta u okvir... Dva gola primamo iz kontre, iako igramo defanzivno... JVM što ne pustite tim da igra onako kako je protivnik postavio taktiku, već morate da zaseravate...
Kada na 2D animaciji vidite da jedan tim napada sa 3-4 igrača, drugi se brani sa 3-4 igrača, a ostatak stoji 10-15 sekundi kao ukopan, na polovini onoga koji napada, znajte da će da padne kontra...
Kupljen AMC/AML 20 god. na preporuku pomocnika, nije nista extra ali vidjecemo kako ce snaci. Kroz utakmice i treninge pokusacu ga jos malo pojacati.
Nasusno mi je potreban AMR u FK Partizan ali ga nema ni za lijeka na mom levelu.
Sivcevic se seli na AMR umjesto Gonzaleza.
Tek mi predstoji da vidim da li ce ovo biti pametan potez