Ide mi na kurac ovo sa uklizavanjima... Uvek držim uklizavanja na normalno, osim kad gubim 2 razlike... U jednoj utakmici mi kaže da smo bili mekani, a u drugoj nas unakaze kartonima... Alo bre, bilmezi, normalno nije ni lako, ni teško... Normalno je normalno...
Opet jedan igrač nije motivisan, ovaj put DC...
Razbijemo protivnika u prvom poluvremenu, duplo više šansi i šuteva u okvir... U drugom Nordeus preuzima upravljanje protivničkim timom, jer menadžer nije prisutan... Samo 3 šanse smo imali, 2 šuta u okvir... Dva gola primamo iz kontre, iako igramo defanzivno... JVM što ne pustite tim da igra onako kako je protivnik postavio taktiku, već morate da zaseravate...
![]()
Kada na 2D animaciji vidite da jedan tim napada sa 3-4 igrača, drugi se brani sa 3-4 igrača, a ostatak stoji 10-15 sekundi kao ukopan, na polovini onoga koji napada, znajte da će da padne kontra...
Kupljen AMC/AML 20 god. na preporuku pomocnika, nije nista extra ali vidjecemo kako ce snaci. Kroz utakmice i treninge pokusacu ga jos malo pojacati.
Nasusno mi je potreban AMR u FK Partizan ali ga nema ni za lijeka na mom levelu.
Sivcevic se seli na AMR umjesto Gonzaleza.
Tek mi predstoji da vidim da li ce ovo biti pametan potez
![]()