Ovaj novi dogadjaj je takva kradja takvo smece pi...
Prvu utakmicu ne mogu dobiti a tim mi je 95% protiv 59% ....
Napravili su ga da bi stigao sto dalje moras da koristis tokene ...jadno...
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Je l’ može neko da mi kaže koje treninge radi, a da svakog dana ima 10% bonusa?
Ja radim neke koji mi potroše oko 50-55% kondicije, mada treninge za bonus radim sa igračima koji mi ne igraju.
Ako neko ima učinkovitiji trening, molio bih da predloži.
Unapred hvala.
Serem vam se u igru!!! Serem se u usta developerima koji su pisali algoritam!!! Jebo vam mater svaki avlijaner i kobasičar, odavde do Zimbabvea!!! U 85. minutu golman brani Andeli slobodnjak... U 90. minutu zicer sa 3 metra ide preko gola... Jebo vam pas mater skriptarošku i trolašku!!! 18 naspram 8 šansi, 6 naspram 3 u okvir!!! Stoko bezrepa!!! I još mi jedini ST dobije crveni, pa sad ne može da igra dodatne 2 utakmice!!! U obor stoko bez mozga!!!
Ne znam sta da kazem za top eleven igricu... jeste da je prvi poraz u ligu ali prati me 7 prijatelja na utakmicu i ja kao menadzer, on je jedino imao posjed za svoj teren a nije prisustvovao mecu.... dobio me je 3:1 kako ne znam , jaci sam bio za 8% od njega ...sta vise je trebalo i na kraju kazu kao on je iskoristio svoje prilike
Jadnoooo... a dogadjaj da ne pricam.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Na 7.18 prosečnu ocenu primamo 4 gola, a na 7.21 prošle sezone osvojili ligu, jebo vam pas mater retardiranu!!!