Ahahahha pa izmjenilo se dosta, rekoh da mi pomognete malo 😁, sta da stavim od taktike , volim da cujem druge kako razmisljaju
Ahahahha pa izmjenilo se dosta, rekoh da mi pomognete malo 😁, sta da stavim od taktike , volim da cujem druge kako razmisljaju
Momci, opušteno. Aktivnost menadžera se rapidno smanjuje. Dovoljan je dokaz kada timove sa 65% na 21./22./23. nivou, koji si ligu završili kao 10., moraju da promovišu. To sve govori o kvalitetu Nordeusovog rada
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
najbolji strelac u Ligi je bio Isern koji se penzionisao pa sam mislio da cu izvisiti za 30% atributa zavrsnica, ali iz nordeusa su bili korektni i dodelili atribute AML-u Jostenu.
Takodje, Josten koji ima 33 godine ide u penziju sledece sezone, tako da ce igrati dve pune sezone i biti novi rekorder po broju nastupa..
Mada, u sledecoj sezoni ce imati samo 80% ali gledacu da ga ispostujem.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Malo sam osvežio Juniora. Tačno 61 kofer je potrošen da bih mu dribling, centaršut, kondiciju i brzinu digao sa 173-185% na 200%. Korišćenje su kombinacije vežbi sa nebitnim atributima. I relacija je otprilike bila 2,5% bele na 1% sive osobine.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Koliko kofera je potrebno da povecam ocjenu igraca i sta da mu treniram?