Prolaz u polufinale odrađen već danas. Ovaj put DR dobija žuti, ubacujem drugog, minut posle izmene dobija i on.
U žrebu ostali samo sa nivoa ispod timovi. Biće trola 100%
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Prolaz u polufinale odrađen već danas. Ovaj put DR dobija žuti, ubacujem drugog, minut posle izmene dobija i on.
U žrebu ostali samo sa nivoa ispod timovi. Biće trola 100%
Neocekivan poraz u prvoj utakmici cetvrfinala LS . Jos jedna od nordeusovih gluposti, pise da se moj golman upisao u strelce, a u stvari je desni bek postigao pogodak
Vezano za reprezentaciju, nakon penzionisanja meni ostaje 3 igraca u prvoj postavi i 4 na klupi
Posto se ovde ne pise o savezu, ostavicu link pa zainteresovani neka procitaju
https://forum.topeleven.com/top-elev...tml#post588046
Ako nije dozvoljeno, izbrisacu ja ili neko od moderatora
Ne razumem stvarno više ovo terminiranje utakmica od strane Nordeusa. 5:27 jutros. Naravno, nijedan menadžer nije bio prisutan, sem podrške. Zar nije cilj ove igre aktivno učestvovati?
Porazom u revanšu od 3:1 ispadamo iz Kupa. Šta reći kada igrač sa peko 200% šuta i završnice nabije penal na tribine.
O mater vam jebem retardiranu... 15 puta, kad je odmor natempiran u sred utakmice, ne pomere ga za sledeći put, ostane na istom vremenu, a onda ga pomere, kad pomisliš da su to doveli u red i da se više ne pomera... Koji ste vi bilmezi...