Originally Posted by Crvena Zvezda Ili će možda da sjebu mutante za sva vremena i odoše potrošeni koferi u vetar... Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk Koje pozicije ti se najbolje prodaju na pregovore? Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Originally Posted by Todor25 Koje pozicije ti se najbolje prodaju na pregovore? Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока DC, MC,ST. Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Originally Posted by Crvena Zvezda DC, MC,ST. Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk E super imam 5 dc sa jos kojom izgradjenom pozicijom ili specijalnoscu Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Golman me sjebe u prethodne dve utakmice, koje je branio, a sada brani 7 od 7... Protivnik istog kvaliteta, nije prisutan, a kao da sam igrao protiv 20% jačeg...
Protivnik nas je tukao celu utakmicu, popio je dva crvena, drugi u 65. minutu, a onda krenuo da napada k'o lud, kao da mi imamo dva igrača manje...
Golman United-a Westerhus dobije juče ocenu 4.4, a danas ne primi gol na 2 utakmice... "Forma" United-a...
A vi kako 'te?
Originally Posted by NekoIzMase A vi kako 'te? Ja sam to gledao samo par prvih utakmica, a od tada pustim tekmu i izađem... Posle svratim da vidim da li smo dobili...
Forum Rules