Kad Nordeusu krene onda mu baš krene...uuhh...lagano,izbroji do 10 i nazad,uzmi duboko vazduh,sad jedno pivo i eto odma lakše čoveku...
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Kad Nordeusu krene onda mu baš krene...uuhh...lagano,izbroji do 10 i nazad,uzmi duboko vazduh,sad jedno pivo i eto odma lakše čoveku...
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Meni su igrači uvek na 99% sa kondicijom, ili skoro uvek, ali nikad ispod 90%... Moral im je uvek u zelenom... Bonus na pobedu je uvek na max... Bonus treninzi uvek na 10%... I onda dođe neka budala, koja nikad ne gleda utakmice, slabija 20%+, na dnu tabele, verovatno trenira tek ponekad, ne verujem da drži moral i bonuse na max, uvali ti gol iz jednog šuta u okvir i onda te igra skriptuje... Stvoriš 30 šansi, samo 3 idu u okvir, a i ta 3 ti golman odbrani i izgubiš utakmicu... Ja sam za 5 godina imao gomilu takvih utakmica...
Kao jedini bez poraza posle 10 kola, sa najviše postignutih golova, tavorim na 5. mestu. I treba da se nerviram ili ulažem novce u igru? 'Oću sigurno...
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Prolaz grupne faze uz samo jedan trol u 5. kolu.
To što današnji protivnik ostaje bez ST, crveni, i daje posle toga 2 gola, nije sada važno.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Da su 10 čobana sa Šar planine skupili, da napišu algoritam za ovo govno od igre, bolji bi algoritam napisali!!!