Čestitke svima koji su osvojili kup...

Wolf, izvini za svo ono korigovanje komentara
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk

Pa da nisi korigovao, možda sad ne bi bio trolovan od 13. na tabeli... Karma je čudo...Kao što vidiš, 4 utakmice u nizu ti ne da da pobediš, a imao si samo 2 poraza i remi u prvih 19 utakmica... Sve ono što govorim o skriptovanju, ne govorim bezveze... Lik koji je bio 10 bodova iza, sada ima isto bodova kao i ti... Smem da se kladim da protivnik nije ni gledao utakmicu...
Jutros rano u 5.00 poraz od 5 na tabeli, MR/AMR Rak sa dva pogodka jedini strelac kod Partizana. Nijedan menadzer nije pratio utkmicu.
Jos uvijek sam vodeci sa +7 ispred prvog pratioca. Zadnja 3 kola derbiji protiv drugog, cetvrtog i treceg na tabeli.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Odigrani revansi u LS, oba kluba Partizan i PAOK prosli u finale.
Het trik Pereire i 1 gol F. Rak za sigurno finale.
Na pocetku utakmice sam igrao sa niskim presingom i kombinovanim pasom i popio gol, prebacim na dugi pas i visoki presing i krene preokret.
Na ruku mi je islo i to sto protivnicki menadzer nije zamijenio jedinog MC koji je imao zuti, iz aviona je bilo jasno da ce dobiti i drugi do kraja utakmice
PAOK je rutinski odigrao revans, nakon ubjedljive pobjede u prvom mecu.
U finalu ce biti tvrda utakmica, svi smo tu negdje po jacini

Last edited by Rašo 76; 01-30-2019 at 03:46 PM.

Ulazim u igru, u 10. minutu, već 0-1, a DR i DMC popili žute kartone... Na poluvremenu menjam V formaciju u W... U završnici padaju 2 gola posle prekida, mada je i jedan bio dovoljan da ne idemo u produžetke... Prosečna ocena 7.70... Golman koji je na prethodnih 5 utakmica primio samo gol u finalu kupa, odjednom nije motivisan, a moral celom timu na max... Mrš stoko... Protivnik jači 20%, a u finalu protivnik na 135%, sa levela iznad... U ligi ima samo jedan remi i samo jedan gol je primio...Jeliću, prenesi ovima u Nordeusu da su retardi...