Osvojena četvri put u karijeri tripla kruna sa FC Gustavsberg...
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Moze li neko da mi pojasni oko ovih specijalnosti kod igraca , koja specijalnost je najbolja za koju poziciju ,sta vi najvise volite, i da li je to uopste bitni kod igraca
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Poraz u finalu LŠ. Realno je bila favorit i nema za čim da žalimo. Drugi gol primam dok sam vršio izmenu. Klasika Nordeusova.
Svim osvajačima LŠ i SL čestitke.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
E pa jebem vam mater!!! Celu utakmicu smo bolji, a izgubimo posle dva slobodnjaka!!! Moj golman da ne odbrani nijedan šut, a protivnički 6... Uz to, protivnik nije ni gledao utakmicu... U prvom poluvremenu 3 šanse, u drugom pomoć prijatelja, Nordeusa, a hajd' sa dugih na kratke pasova, pa hajd' presing, pa hajd' ofsajd zamke na centru, sve po volji...
Sta se desilo sa reprezentacijama u 2019. godini ???
Da li mozemo ovde da se zalimo(zvanicno) na neke rezultate ?
Baja me dobio 1:6 !!! U gostima, znaci bonus za mene, bez prisustva i jednog i drugog i to sa samo 2% vise ukupne jacine.. Pa nije SCG Argentina ljudi moji
Cestitam svima koji su osvojili titule u bilo kom takmicenju .
Ja mogu rezimiram ovu sezonu.
Kada je u pitanju FK Partizan : osvojena titula u ligi nakon pobjeda nad 3 i 4 na tabeli. Borba za najboljeg strelca lige, sutra pada odluka u zadnjem kolu.
Ispadanje iz Kup takmicenja u polufinalu.
Poraz u finalu LS, bez obzira na veci posjed lopte, vise kornera i vise udaraca, zakazala realizacija
PAOK F.C. :
U ligaskom takmicenju zavrsava medju prva 4 i izborena LS sledece sezone, nema igraca u timu da se bori za najboljeg strelca lige.
U finalu LS, protivnik iz ovogodisnje lige koji me dobio dva puta ali sam mu uzeo LS u produzecima. Dvostruki strelac AML / AMR / ST Jabir
Ispadanje iz Kup takmicenja u sesnaestini finala.
Last edited by Rašo 76; 02-01-2019 at 05:33 PM.
Sta se ocekuje za dogadjaj za sledecu sezonu?
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока