Odgleda li ti Jeliću ovu moju utakmicu, ili si samo ušao da daš podršku? Ovo ja za 5 godina igranja doživeo nisam...
Originally Posted by Steppenwolf Odgleda li ti Jeliću ovu moju utakmicu, ili si samo ušao da daš podršku? Ovo ja za 5 godina igranja doživeo nisam... Samo podrška i posle statistiku pogledao. Moram da sve tvoje tekme screenshot-ujem i da im pošaljem. Nema smisla više stvarno. Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Originally Posted by Crvena Zvezda Samo podrška i posle statistiku pogledao. Moram da sve tvoje tekme screenshot-ujem i da im pošaljem. Nema smisla više stvarno. Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk A ti radis za njih ? Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Originally Posted by Todor25 A ti radis za njih ? Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока Ne radim za njih, nego za svaki odgovor koji dam tebi mi daju po 3 tokena. I zato ovoliko pišem Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Originally Posted by Crvena Zvezda Ne radim za njih, nego za svaki odgovor koji dam tebi mi daju po 3 tokena. I zato ovoliko pišem Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk Ahahahhaha pa daj brate da ti ucinimo , ne znam sta da te pitam ali odgovori i na ovaj Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Originally Posted by Steppenwolf Odgleda li ti Jeliću ovu moju utakmicu, ili si samo ušao da daš podršku? Ovo ja za 5 godina igranja doživeo nisam... vidiš i ovo Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Forum Rules