Kup je osvojen,ali ne znam što nije zamenio povređenog igrača a bio je prisutan
Mada kako sam ga tesno dobio i bolje što nije
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Kup je osvojen,ali ne znam što nije zamenio povređenog igrača a bio je prisutan
Mada kako sam ga tesno dobio i bolje što nije
Evo i ja da se pohvalim sa kupom,pobeda posle preokreta,protiv 10% jace ekipe.
![]()
Last edited by Nikola1; 02-26-2019 at 12:49 PM.
Moguce da ovo ipak nece znaciti kraj pregovora. Jer, bice menadzera koji ce kupovati igraca od 79% zato sto ne znaju da li ce takav igrac koji njima treba biti uopste u ponudi na pocetku nove sezone, ili ako se pojavi trebace mnogo tokena. U toj situaciji, 20 tokena i nije previse.
Nadam se da ovo ne znaci da ce sada igraci na preporuku ( 19 godina ) biti recimo 119 tokena a ne 79 kao do sada.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Malo na guzove ali igramo finale LŠ,što je najvažnije...
Na 6.67 dobijamo utakmicu 4-1, a na 7.25 gubimo 1-2... Sisajte mi kurac!!! Malo je falilo da bude 0-3, što bi bilo dovoljno za ispadanje... Ovako prođosmo u finale, drugu godinu zaredom... Da li treba da napomenem da je protivnik igrao sa 3 široko pozadi, bez DMC...
Attachment 118184