U finalu kupa kod Kelta, jedna ekipa sa mog nivoa, samo jednom osvajala kup i ekipa sa nivoa iznad, koja nikad nije osvojila kup... Al će neko biti happy...
U finalu kupa kod Kelta, jedna ekipa sa mog nivoa, samo jednom osvajala kup i ekipa sa nivoa iznad, koja nikad nije osvojila kup... Al će neko biti happy...
Ovaj lik već sezonama igra istu formaciju, koja ne daje rezultate... Uvek je tu negde blizu crte... I samo meni pravi probleme, koju god formaciju da igram... Naravno, igra sa samo jednim MC i taj MC je dao 2 gola... Džabe sam 2 MC stavio jedan iza drugog... I džabe sam nakucao svim igračima moral na max, jer sam znao da će biti problema... Golman i jedan DC dobili po 5.8...
Konstantno imam problem protiv formacija, koje bi u realnom fudbalu popile po pičci... Morao sam i sam da potražim takvu u toku utakmice, jer, Bože moj, i ovaj protivnik igra sa jednim MC... Tek kad sam umesto jednog od 2 MC ubacio ST, uspeli smo da dođemo do 4-1...
P.S. Tek sad vidim da je moj golman odbranio 11 od 12, a dobio ocenu samo 8.7... Pa vi vidite koliko je igra nebulozna...
P.S.2 Prosečna ocena mog tima 6.67, a protivnika 7.46... Pa jebote koji retardizam u Nordeusu...
Last edited by Steppenwolf; 02-25-2019 at 07:46 PM.
Aj Nikolu što si pobedio ali džentlmenski si Ivanu trebao da pustiš da te pobedi
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Kup je osvojen,ali ne znam što nije zamenio povređenog igrača a bio je prisutan
Mada kako sam ga tesno dobio i bolje što nije
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Evo i ja da se pohvalim sa kupom,pobeda posle preokreta,protiv 10% jace ekipe.
Last edited by Nikola1; 02-26-2019 at 01:49 PM.
Moguce da ovo ipak nece znaciti kraj pregovora. Jer, bice menadzera koji ce kupovati igraca od 79% zato sto ne znaju da li ce takav igrac koji njima treba biti uopste u ponudi na pocetku nove sezone, ili ako se pojavi trebace mnogo tokena. U toj situaciji, 20 tokena i nije previse.
Nadam se da ovo ne znaci da ce sada igraci na preporuku ( 19 godina ) biti recimo 119 tokena a ne 79 kao do sada.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522