Nataknem vam familiju na kurac za ovo "It just wasn't to be"!!! 8 bodova prednosti smo imali preključe... Hajduk pozadi DC DC DR, napadnemo ga po strani gde fali DL, kratkim pasovima, još mu DC ima žuti i ništa, samo frljaju pored gola... Ma mrš u pičku materinu!!! Andela sve vreme stoji pozadi, iako je najistureniji, sa strelicom napred... Serem se u usta onome ko je pisao algoritam!!!
![]()
Kako je fino primiti gol na kraju utakmice iz slobodnjaka za izjednačenje, ono nigdje veze.
Još piše u izvještaju "gubljenje bodova ovdje moglo bi nas koštati".
Da me ne pripremaju za nešto majku im?![]()
Koliko je igra postala nelogična, pokazuju samo sledeća ažuriranja.
Prvo, vraćanje strelica za igrače. Kada su strelice izbačene i uvedeno pomeranje igrača, objašnjenje programera je bilo da npr ako se igrač gurne napred, igra ofanzivnije. Sada i strelica i guranje napred. Pitanje je sada igra li duplo ili na kvadrat ofanzivnije ili ipak to veze sa vezom nema.
I kao drugo, ovaj novi bonus. Igraš protiv neaktivnog tima. Ti: 40% timski, 10% igrački, 5% za vreme meča i još 8% za prisustvo. On svuda po 0 eventualno 5% publika. I dobiješ da izbiješ oči.
Čemu više neko nerviranje? Igraš da pustiš malo mozak na ispašu kao programeri prilikom pravljenja igre.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Tu sam drugu isprob'o, nisam imo sreće.
Ostaje za sledeći put 451V.
Hvala starac na odgovoru.
Opet mučenje protiv širokog dijamanta. Prelaskom na hexagon, dolazi do preokreta i prolaska u 1/2 finale.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Hahaha izvinjavam se, nekako mi je to postala uzrečica.