Ma čovek vrv ima para ko kiše pa daje boli ga baš :D
Printable View
Ma čovek vrv ima para ko kiše pa daje boli ga baš :D
znace mi svaki k :D znaci da ih prodam ko sto sam i mislio..
sto se tice realnog fudbala.. nemojte biti smesni i ovo porediti sa bilo cim.. koliko bi fudbal bio zabavan i finansiran u evropi kada bi samo jedan tim u evropi bio real madrid a ostali imali kvaliteta javora? mislim da bi se fudbal u tom slucaju brzo ugasio.. ni ti bi bio popularan navijacima, ni sponzorima, ni nikom.. tako da ovaj njegov tim na drugom nivou nema veze sa realnoscu nego je vise za neku ustanovu.. da se razumemo, nije doticni samnom u ligi ni ti sam igrao u kupu sa njim, ali mi je zapao za oko zato sto je u moru bolesnika ipak sampion ;)
Pa evo kod mene Mađar, lik je nivo menadžera kao ja znači 26, a trenutno igra ligu nivoa 27 i to ne da je prvi nego vodi bar 7-8 poena(mrzi me da palim igru), kako krene nova sezona ustaje se u 4 ujutru pokupuju skauti, napumpa 3 do 5 igrača ličnim trenerom spuca 2000 tokena u proseku i gazi :D
hvala bogu sto nismo.. opasno bi se zabrinuo za sebe da mi znaci i da svrsavam na pobede od po 7-0.. xD a nije da se ne bi moglo naci, samo mozda smo mi "svajcarci" ipak krtice pa nam to razbacivanje ne ide bas od ruke.. a sad idem da pobedim fc hitlera.. :D
Naravno da se ne može totalno porediti igrica sa realom, ali osnova igre je fudbal :D
Suština je da para vrti gde burgija neće kako u životu tako i ovde, ali eto i taj alibaba će naleteti na neku minu povremeno :D
kao da sam naslutio pobedu od 7-0.. ;)
plasim se da bi alibaba zapalio citavo naftno polje kad bi sa ovim timom pukao od nekog na ovom nivou.. razumem kad se neko uzivi koji ovo igra 2 godine, ali da od drugog nivoa pravis timove koji bi bili konkurentni i protiv ovih na 10. nivou.. mozda je lik igrao ovo i ranije, pa mu je bilo krivo sto je veciti drugi, i sad odlucio da se izivljava od pocetka.. :D
edit
mali dodatak: takodje bi shvatio ove likove sto idu u kupovinu tokena s kamionom kada bi bilo kakva nagrada postojala, a ne samo trosak.. onaj arapin sto baci pare na psg dobije makar malo sice nazad od uefe, prestiz medju svojim arapima.. a ovde nema ni "n" od nista.. ne znam, ali ovde mnogi misle da su do jaja menadzeri zato sto su na 15. nivou osvojili 25 trofeja dosad, i ako je to u ove tri godine otkako postoji ova igrica uspelo njima milijardu u ostalim milijardama od lige i kupova koji se paralelno igraju na 50 nivoa.. xD obrni okreni, osim licnog zadovoljstva od ovoga nemas nista.. ali isto tako bi se moglo reci za pusace i ostale zavisinike od neceg sranja.. tako da se o ovom fenomenu moze pricati vecito.. :D
Dubokoumno . :D
Naravno razumemo se :D
Ima ljudi koji se lože da su naslednici Alexa ili Mojesa ali neko na ovaj a neko na onaj način shvate da je ovo samo igra :)
sta da radim, oduvek sam bio analiticar.. :D mislim da ima smisla samo investirati u nesto sto ce ti se na bilo koji nacin vratiti.. ovde ti je cak i suprotno slucaj, kada bacis pare na tokene i onda te s jebe neki neaktivni zbog gospodina randoma, koji se stalno spominje.. :D tako da samo postoji rizik da ce ispizditi zbog uzaludno potrosenih tokena nego da ce ti se ista vratiti od svega toga.
nazovite me hejterom, ali meni je bas zabavno kada ovde neki token-menadzer otvori dusu i optuzi gosn randoma.. :D bolje je biti i drugi ili cetvrti na tabeli bez ulozenih sredstava nego da ti opada kosa zbog igrice u kojoj postoji samo 3 nacina (tj teksta) na koji mozes doci do gola.. xD
Koja je fora bacati tolike pare na tokene kad je ovo samo igrica...ali nekima je stalo do toga da se dokazu bas...:D
ne znam samo kome sta dokazuju sa svojim imaginarnim titulama.. xD ali dobro, da nema njih, ne bi bilo ni ovih cestitih ljudi:D iz nordeusa koji odrzavaju ovu igricu.. tako da sve ima svoju dobru i losu stranu.. :D
Zahvaljujući ljudima koji plaćaju mi igramo tako da poštovanje ;)
Kako prolete sezona :D
NiSAM SiGURAN KOGA TAČNO AL SVE TAMO KOJi PRAViTE OVU IGRU TREBA DA VAS JE F* SRAMOTA ... OVO JE PRAVi PRIMER KAD JE NEŠTO TOLIKO TUŽNO DA POSTAJE SMEŠNO ...
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
>>> STiDiTE SE >>>
http://www.youtube.com/watch?v=8fItD814JGI
mogu reći slobodno umesto s'poštovanjem - s'gađenjem
acanbg
Fk NeYmaaR U finalu Lige Sampiona :))
I u drugom mecu pobeda, ovoga puta je Nattaphol FC demoliran 4:0 !
Startne formacije Fk NeYmaaR 4 1 4 1 Nattaphol FC 4-3(ML MC MR) 1AMC 2ST
Evo kako je to izgledalo :
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...95027911_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...73853303_n.jpg
I hvala navijacima :) Nadamo se da cemo ih obradovati i prekosutra gde nas verovatno ocekuje Mythix's Team koji igra ili uski dijamant ili 4 1DMC 3MC 2ST :)
covek te prosto takticki nadmudrio i to je to.. 5-0 u gostima nije samo do gosn randoma.. bice bolje.. :D
evo resenja za sve tvoje muke.. :D Attachment 7294
nemam ja muke matori ja lagodno živim od svog znanja o sportu ... j* ,,gejm'' bitan je ,,gruving'' ...
ili sto bi brat morf jednostavno rekao
http://www.youtube.com/watch?v=3M-2HojHEZg
nije mi bas jasno kakve ovo ima veze sa tvojom petardom, ali cestitam.. :D sve se plasim da zivis od kladionice.. xaxa pravi tipsteri kojih je jako malo nemaju potrebu da se profiliraju kad im prodje jedan od 5 tiketa, posebno ne iz vedra neba i na forumu koji nema bas veze sa tvojom zavisnosti od kocke.. ;)
edit: ju ju ju, sta to moje oci vide.. produzetci u moskvi.. tako to biva kad se prerano ponadas i pomislis da je +12 pred poslednju cetvrtinu dovoljno.. :cool:
vidi, nisu cak ni produzetci, nego ladno pukose u regularnom toku.. xD sad mi te bas zao, onako iskreno.. nema leba bez motike, druskane.. ti mislis da su kladionice tu da bi ti lagodno ziveo.. nije slucajnost ovih 1.85 na domacina da bi se ti obogatio.. znanje nije ako stavljas pare na cska i ostale irazite favorite.. nego kad se potrudis da nadjes neku informaciju iz neke jebene lige sa islanda.. ovde se danima zna ko igra, ko je provredjen, itd. ali u svakom slucaju, vise srece sledeci put.. ;)
kontam, igrao si over.. ;) jesam i ja glup, da si pukao kao i svaki kladionicar koji se hvali nikad ti ne bi palo na pamet da ostavis tu poruku, u najmanju ruku bi je izbrisao koja se javno hvali.. :D takvi kao ti sto zive od svog "sportskog znanja" mogu brzo da zavrse na brankovom mostu.. ali lako je tudjim gloginje mlatiti i bacati kes dok te jos neko izdrzava.. poz over-intelektualac.. axaxaxa
ps: i nemoj da obmanjujes ovde ljude i da ih navracas da pocnu da zive od svog "sportskog znanja", to se zove bolest.. ovde ima dosta mladih ljudi koji bi ti mozda i poverovali da si ti svojim mozgom proracunao over.. xD
tvoj mentalni sklop mi je posle prve tvoje poruke koju sam procitao bio jasan.. dovoljno je pogledati kako se zalis na boga zbog toga sto ovi tvoji sa pola zvezdice vise nisu u stanju da pobede.. jbg.. tako da u tvoj zivot od kladionice samo mozes da poverujes ti sam..
nisam ti ja ni prigradski ni ti zaradjujem dinare kladionicaru.. molim moderaciju da ovog opomene kad vec ne zna na kulturan nacin da podjebava.. ;) toliko od mene ;)
vidi prvi si poceo da vredjas ti ... jel sam napisao ,,zaboravi sve'' a ti si onda rekao da sam sisica a uzivo bi verovatno sago glavu i cutao ... to sta je tvoj cilj je vrlo jasno a to je da na ,,kulturan nacin podjebavas'' ... ja ti nemam oca matori jos od 91'(a ni kevu) ... prosecna plata u srbiji nije 200e al sobzirom da si to napisao jasno mi je odakle si i sta ti je cilj prigradski ... ja molim moderatore da pogledaju sta se tu pisalo ukoliko doticni neizprepravlja svoje postove a verujem da hoce ...
zao mi je, na ignoru si.. :D slava onome koji je tu opciju izmislio.. :cool:
Jednostavno se smirite vas dvojica, sta se prepirete ovde na forumu kao deca, internet kauboji, izneli ste vasa misljenja i dosta, nema potrebe da prethonih 10-15 postova budu o vasim prepirkama i ko je upravu, vredjanje i ostalo, u ovoj temi postavljate vase trenutne rezultate iz same igre!
Ako vec imate nameru da se svadjate, za to mozete koristiti opciju privatnih poruka jel sumnjam da je iko od clanova zeljan da slusa Vas dvojicu, koji ocigledno ovde niste zbog igre.
Naravno ukoliko nastavite svadju preko PP ukoliko dodje do psovki, uvreda, postoji "Report"(prijavi) dugme i zatim ce korisnik koji vredja biti kaznjen.
@tema
Danas pobeda 5:2 protiv 10 u ligi, prvi mi bezi 1 bod :)
Rezultati 29.05.2013.
Prvenstvo 23.kolo
Taman se ponadah kad Jelic sa 30m zavali golcinu...pu jbm ti mtr rsplu...grrrrrr
http://i1358.photobucket.com/albums/...ps90cf2b01.png
Milan FC iskoristio nase kikseve ...ali Milan FC ima sva tri kola zaebane tekme i u 26-om kolu igraju Milan FC - Macva FC...a ja igram protiv Josip FC,FC Jusica i poslednje kolo FC Chelsea...bice cupavo...
http://i1358.photobucket.com/albums/...ps77a1ae0a.png
http://i.imgur.com/gzoRm18.png?1
Protivnik u finalu LS.
Trebalo bi lagano da ga okreneš :D
PS. Aco i Bane opustite se ;)
samo za ,,prigradskog'' ...