Results 1 to 10 of 703
Like Tree357Likes

Thread: Sezona 40: 5 Maj-kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie acanbg's Avatar
    Quote Originally Posted by Бане View Post
    evo resenja za sve tvoje muke.. Sezona 40: 5 Maj-kako vam ide?-bilde.jpg

nemam ja muke matori ja lagodno živim od svog znanja o sportu ... j* ,,gejm'' bitan je ,,gruving'' ...

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

ili sto bi brat morf jednostavno rekao

http://www.youtube.com/watch?v=3M-2HojHEZg
    Last edited by acanbg; 05-29-2013 at 04:31 PM.

Rookie
    Quote Originally Posted by acanbg View Post
    nemam ja muke matori ja lagodno živim od svog znanja o sportu ... j* ,,gejm'' bitan je ,,gruving'' ...

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
    vidi, nisu cak ni produzetci, nego ladno pukose u regularnom toku.. xD sad mi te bas zao, onako iskreno.. nema leba bez motike, druskane.. ti mislis da su kladionice tu da bi ti lagodno ziveo.. nije slucajnost ovih 1.85 na domacina da bi se ti obogatio.. znanje nije ako stavljas pare na cska i ostale irazite favorite.. nego kad se potrudis da nadjes neku informaciju iz neke jebene lige sa islanda.. ovde se danima zna ko igra, ko je provredjen, itd. ali u svakom slucaju, vise srece sledeci put..
    Last edited by Бане; 05-29-2013 at 04:43 PM.

Rookie acanbg's Avatar
    Quote Originally Posted by Бане View Post
    vidi, nisu cak ni produzetci, nego ladno pukose u regularnom toku.. xD sad mi te bas zao, onako iskreno.. nema leba bez motike, druskane.. ti mislis da su kladionice tu da bi ti lagodno ziveo.. nije slucajnost ovih 1.85 na domacina da bi se ti obogatio.. znanje nije ako stavljas pare na cska i ostale irazite favorite.. nego kad se potrudis da nadjes neku informaciju iz neke jebene lige sa islanda.. ovde se danima zna ko igra, ko je provredjen, itd. ali u svakom slucaju, vise srece sledeci put..
    sta je zapravo moja opklada posto vidim da se radujes mom porazu ... al to je uglavnom fenomen ono kao ,,ne mora meni da dodje tiket al nek padne i komsijin ...

... zaboravi sve ...
    Last edited by Shadow; 05-31-2013 at 04:15 PM.

Rookie
    ps: i nemoj da obmanjujes ovde ljude i da ih navracas da pocnu da zive od svog "sportskog znanja", to se zove bolest.. ovde ima dosta mladih ljudi koji bi ti mozda i poverovali da si ti svojim mozgom proracunao over.. xD

tvoj mentalni sklop mi je posle prve tvoje poruke koju sam procitao bio jasan.. dovoljno je pogledati kako se zalis na boga zbog toga sto ovi tvoji sa pola zvezdice vise nisu u stanju da pobede.. jbg.. tako da u tvoj zivot od kladionice samo mozes da poverujes ti sam..
    Last edited by Бане; 05-29-2013 at 04:59 PM.