A sta mislis da Nordeus proba da me stavi u level 10 a ja level 17 sledece sezone pa da objasnim ko je gazda...
Jedino tako bih mozda osvojio sve trofeje?!
A sta mislis da Nordeus proba da me stavi u level 10 a ja level 17 sledece sezone pa da objasnim ko je gazda...
Jedino tako bih mozda osvojio sve trofeje?!
Sve vam je stvar " srece " ljudi... evo kako ide moja prica o 19 vezanih titula znate sad kad pravite profil da vam klub obicno bude vec u startu ili 5-6 ili 10-ti ... bez sanse da se borite za titulu... ja ti registrovao tim davnih dana... i bio drugi... odigrao bas taj dan mec protiv prvoplasiranog bota i zavrsim 3-4 kola pred kraj kao sampion... i onda krece laganica.... ( nije se imalo protivnika kantao sam sve po 5-0 minimum ) oko 10-11 levela krece polako random koji sam nekim srecnim okolnostima uvek dobijao... 3 titule osvojim na gol razliku.. jos 2-3 osvojim medju masom JACIH timova... secam se jednom mancester city-a bio je jak ko stena... sve skaute kupovao lik... premazem ti ja njega kao od sale u oba meca u sezoni... i bla bla da ne duzim dalje da predjem na poentu... stvar srece kakvi su vam profili ozbiljan sam... eno znam dosta ljudi koji citav zivot " tanjirase " a imaju uvek bruka jak tim dok sam ja npr nista jaci bio preterano od njih ( iako sam i ja bio jak ko zemlja sakupio 23 titule , 13 ligi sampiona i oko 16 kupova ja mislim ( da ne ulazim sad u topeleven) i jos toliko tanjira imam iz finala LS i kupova bar po 5-6 od oba )... dok " neki " ne mogu nista da osvoje a kamoli da pecaju triplu krunu ( pa da uloze i 2000 tokena dzaba kad im nije lucky profil ) ... to je tako... igrica je jedan veliki random izgleda i sreca je 80% ubedjen sam.
ups al sam se zamrsio nikako da se naviknem na ovaj novi forum.. onaj stari je bio bas lagan... ajd neki mod nek ukloni taj jedan moj post ja nikako da se snadjem kako se brise post... ili ne moze da ga brisem
U koji te server ubaci takva ti je sudbina,ne mozes da predjes na drugi server pa to ti je...ja mogu samo da placem...nema mi druge
Danas, liga 18. kolo moj protivnik je prvi na tabeli, dosta slabiji od mene ali zbog 2 glupa kiksa zaostajem 6 bodova i ovo je sansa da se priblizim!
И лекција! :
Овим смо смањили заостатак на само 3 бода
Хвала навијачима..