e sto volim ovako kad mi sestorica zavrse sezonu s narandzastom zvezdom i sad na startu imam skoro tim tj. sestoricu s pet zvezdica ovo resto pokrpim i ajd i ovo nanovo
srecno svima u novoj sezoni >>>
e sto volim ovako kad mi sestorica zavrse sezonu s narandzastom zvezdom i sad na startu imam skoro tim tj. sestoricu s pet zvezdica ovo resto pokrpim i ajd i ovo nanovo
srecno svima u novoj sezoni >>>
Pre pocetka sezone ambicije i utsci menadzera speed city-ja tj mene
Sezona je dobro pocela pobedom u kupu 2-0 doveli smo 3 odlicna igraca za 12 tokena a zanimljivo da je klub prodao 6 igraca pa je ostalo jos 400M medjutim 0 tokena sad cu skupljati tokene do 4 dana sezone a onda treba dovesti jos Jednog DC DR I MC igraca pa smo kompletni do kraja sezone s obzirom da imam 200crvendaca.LS
vrlo laka grupa cini mi se da idemo verovatno do finala(dace bog) KUP cilj je osmina a u ligi je cilj titula.
SVIM SRPSKIM MENADZERA ZELIM SRECU U SEZONI I STO VISE TROFEJA!
Takođe da poželim svima sreće u ovoj sezoni neka sistem bude na vašoj strani
Ja otvorio temu a ni sam napisao pa evo da pišem i ja :
Fk NeYmaaR
10. nivo -Superioran
Ambicije: 1. mesto u ligi, osvajanje Lige Šampiona, Polufinale kupa
Trenutno nemam tokena, za početak sezone sam imao 32 kupio sam 6 igrača 5-orici promenio ime i nije ostalo ništa
Imam 22 Miliona (pre kupovine 120M)
Prodao sam četvoricu, kupio šestoricu...
Trenutno stanje:
Prosek starosti: 20,3 (najstariji igrač 23 godine)
Sedišta : 46,500
Prosek tima: 66,7 (5*)
Vrednost tima 410 miliona
Veoma mlad i respektabilan tim, Gde je najstariji igrač štoper 23 godina kojeg imam 4 sezona kao skauta, ovo je 5. i u ovoj će naravno biti skaut. Loše je malo krenulo u kupu dok se uigra novi tandem štopera Vidić/Kupaš. Što se tiče veznog reda ojačan je desni bok Markom Rojsom i 2 nova igrača su ojačali sredinu veznog reda među kojima je i Ćavi
Napad, moja želja je bila da ove sezone dovedem 2 skupa špica koji će mnogo da napreduju tokom sezone, to sam i uspeo dovedeni su Delofeu I Kun Aguero koji su već danas dokazali klasu kada su rešili utakmicu u kupu iako igraju prvi put zajedno. Više ne nameravam da kupujem igrače tako da ću skupljati tokene za sledeću sezonu jer u timu nemam više šta pojačavati.
Planirane formacije za korišćenje ove sezone
Primarne: 4-4-2, 4-1-4-1, 4-3široko-1-2 i možda 3Usko-1-3široko-1-2
I sekundarna je uski dijamant koja će se koristiti u slučaju povrede igrača koji igraju po bokovima a da doktori u Fk NeYmaaR ne mogu trenutno da izleče jednog od njih
Srećno svima još jednom, toliko od mene! Objavljivaću svaku utakmicu koju budem igrao liga/lš/kup
A ako želite da pratite sezonu ovog kluba kliknite ovde
Dobar rezultat, imamo čemu da se nadamo
Bez srbina ništa. Prvo Matija, pa Spasić, a zatim i Dule
Valjda će ovo biti dovoljno da se provučemo
Last edited by Shadow; 05-06-2013 at 07:01 AM.
Šteta
Bar ideš dalje
Значи Sly сутра и тамо прекосутра неће моћи да игра? 2 меча је забрана јел' ?