Page 14 of 71 FirstFirst ... 412131415162464 ... LastLast
Results 131 to 140 of 703
Like Tree357Likes

Thread: Sezona 40: 5 Maj-kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice Beli Zmaj's Avatar
    Kakva bruka za mene danas 1-1
    Ovo nisam ocekivao....ali ne secam se kada sam zadnji put dobro otvorio sezonu...
    Kako je moguce da DJORDJEVIC koji ima zuti karton dobije direktan crveni??sad moram dva meca bez njega a u 3. kolu igram sa drugim favoritom u ligi naravno ja sam privi ALI ako ovako nastavimo...
    popravni vec veceras u 21-32 u LS

A liga najlaksa u poslednjih par sezona.
    U KUPU sam bio srecne ruke lik je dobar ali mu je najbolji igrac suspendovan.
    Last edited by Beli Zmaj; 05-07-2013 at 11:22 AM.

Famous nsretkovic's Avatar
    Quote Originally Posted by Beli Zmaj View Post
    sa likom koji ima ocajnu ekipu.Posle cu staviti fotke OVAJ RANDOM UBIJA IGRICU a ima jos nekih nedoimica u vezi sa mecom posle cu napisati.Uzgred u kupu sam izvukao vrlo jakog rivala.
    Inace liga mi je prelaka samo jedan lik bi mogao fa me sjebe.
    bice bolje, mozda dok ti se uigra ekipa ja sam posle 1. meca u kupu gde nisam mogao da se sastavim igrao 2 prijateljske i onda na sledecem mecu protiv istog protivnika lagano, 0:4 ! )

Newbie
    Quote Originally Posted by Beli Zmaj View Post
    Ovo nisam ocekivao....ali ne secam se kada sam zadnji put dobro otvorio sezonu...
    Kako je moguce da DJORDJEVIC koji ima zuti karton dobije direktan crveni??sad moram dva meca bez njega a u 3. kolu igram sa drugim favoritom u ligi naravno ja sam privi ALI ako ovako nastavimo...
    popravni vec veceras u 21-32 u LS

A liga najlaksa u poslednjih par sezona.
    U KUPU sam bio srecne ruke lik je dobar ali mu je najbolji igrac suspendovan.
    ovo treba uspeti.. ahahahaha sta tek reci za utripovane menadJere poput onog NTNOGOMETNIKLUB.. ili za onog sto je neki dan pisao da predvidja lepu buducnost za svog igraca.. kako je vama dobro majke mi.. hahahaha svi znaju da vas jebe random, i opet pored svega, nogometni klub kupuje redovno tokene.. to su verovatno isti oni koji urlaju na utakmici kosovo je srbija, a za ustajanje i posao jos nisu culi ni u svojoj 30. godini zivota.. ljudi moji osvestite se, inace vam preti vesanje kad vam matorci uginu.. kakva taktika, kakvo umece, kad neki uspevaju i sa 3 put jacom ekipom da odigraju 1-1.. ahahaha nadjite sebi zivot i netrosite tokene na racun vasih jadnih roditelja koji su rodili luzere..

Quote Originally Posted by cirkus11 View Post
    ovo treba uspeti.. Ahahahaha sta tek reci za utripovane menadjere poput onog ntnogometniklub.. Ili za onog sto je neki dan pisao da predvidja lepu buducnost za svog igraca.. Kako je vama dobro majke mi.. Hahahaha svi znaju da vas jebe random, i opet pored svega, nogometni klub kupuje redovno tokene.. To su verovatno isti oni koji urlaju na utakmici kosovo je srbija, a za ustajanje i posao jos nisu culi ni u svojoj 30. Godini zivota.. Ljudi moji osvestite se, inace vam preti vesanje kad vam matorci uginu.. Kakva taktika, kakvo umece, kad neki uspevaju i sa 3 put jacom ekipom da odigraju 1-1.. Ahahaha nadjite sebi zivot i netrosite tokene na racun vasih jadnih roditelja koji su rodili luzere..
    prijatelju u zivotu nisam kupio tokene!!!!!!!!!!!!!!
    SRPSKI
    MOJ TIM-SPEED CITY
    ENGLISH
    MY TEAM-SPEED CITY
    LEAGUE-WINNERS(7)
    CHAMPIONS LEAGUE-2. PLACE(2)
    CUP-2. PLACE(1)

ps. Pogledajte odbranesutra vs CZ
    A FORMACIJA NJEGOVA JEB* KEVU!!
    Last edited by Beli Zmaj; 05-07-2013 at 11:31 AM.
    SRPSKI
    MOJ TIM-SPEED CITY
    ENGLISH
    MY TEAM-SPEED CITY
    LEAGUE-WINNERS(7)
    CHAMPIONS LEAGUE-2. PLACE(2)
    CUP-2. PLACE(1)

Novi skaut u ekipi, Nemanja Vidic !

A danas u ligi:

Neaktivan protivnik samo zagrevanje pred mec Lige Sampiona gde me takodje ceka slab protivnik

Rookie Veljko000's Avatar

U kupu sam prosao u kvalifikacije,na mom sam ga dobio 3:0

Liga nikad nije bila teza,najgore je to sto sam sa prijateljima koji prate ._. Pozelite mi srecu trebace mi

Najopasniji menadzer u borbi za titulu u LIGI, ima jos opasnih ali ipak...nije to to

Apprentice

Nije nesto, ali teska je liga bruku..bice dobro ako prodjem u LS

Inace, pokusao sam dovesti 2 igraca, jedan 31 god 3* DC/DMC i jedan 3* 29 god ML/AML napadac iz sjenke specijalnost, ali naravno, sa 5 tokena ne mozes dovesti ni obicno smece od 33 godine..uff koliko me nerviraju ti azijati..uzas

Rookie Veljko000's Avatar

moj danasnji protivnik u LS,sta mislite jel ga dobijam ?
    MrMaxSRB likes this.

Page 14 of 71 FirstFirst ... 412131415162464 ... LastLast