Pa majku vam jebem šibicarsku, mora li na svakoj utakmici povreda??? Petarda protiv 18% slabije ekipe, za povratak na 5. mesto, na kom smo bili na polusezoni... Na prethodnih 7 utakmica imali smo samo jednu asistenciju, sada tri...
Juče Partizan dobija 11% jačeg... Malo sam promenio formaciju u 3-1-4-2, DMC umesto ST, ali sam na poluvremenu ubacio i trećeg ST umesto MC... Pošto je Steensig bio na klupi, kornere je izvodio golman Kenny i upisao asistenciju... Tabela prva 4, sa polusezone...
Tukli smo Mirzu, koji je prvi na tabeli... Sve vreme je šetao AMC levo-desno, ali ga je moj DMC pratio u stopu... I još je zgusnuo dva DC na ST Boltaeva, ali mu to nije pomoglo... Na Mirzinu sreću, od 2. do 6. mesta, svi osim 4. su izgubili...
Ne, Lopes mu je AML on igra 4 3 3 nepravilnu formaciju, ima MCx2 i ML ja sam igrao 4 5 1 v a onda sam presao u drugom na 4 2 3 1. U trenutku kad sam ga zamenio imao je ocenu 5.90.
Zajebem se i zaboravim da dopunim kondiciju igračima, tako da smo utakmicu počeli na 84%... Protivnik istog kvaliteta, prva utakmica 1-0 za nas... Baš kao i protiv Mirze, Montezuma i Boltaev na visini zadatka...