Results 1 to 10 of 253
Like Tree308Likes

Thread: Sezona 122 - 18. Avgust - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    @ wolf

Auu, kakva trolcina!
    Ma brate, ništa nije funkcionisalo... Preparation level: Superb... Gomila igrača na max moralu... Probam dugim loptama, kratkim pasovima, sa i bez kontre, po krilima i kroz sredinu, od ultra defanzivnog do ultra ofanzivnog, nekoliko puta menjao formaciju i ništa... Kliknuo sam na svaki od onih bonusa po jednom, i ništa...
    lespa and Zoky like this.

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Ma brate, ništa nije funkcionisalo... Preparation level: Superb... Gomila igrača na max moralu... Probam dugim loptama, kratkim pasovima, sa i bez kontre, po krilima i kroz sredinu, od ultra defanzivnog do ultra ofanzivnog, nekoliko puta menjao formaciju i ništa... Kliknuo sam na svaki od onih bonusa po jednom, i ništa...
    jbg .
    Zoky likes this.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    jedino sto mi pada na pamet osim naravno trola je da nisi mozda preterao sa brojem treninga pa jos i blizu vremena odigravanja tekme, ali ne verujem...
    Zoky likes this.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    jedino sto mi pada na pamet osim naravno trola je da nisi mozda preterao sa brojem treninga pa jos i blizu vremena odigravanja tekme, ali ne verujem...
    Ma kojih treninga, odradio samo za team play bonus... Sve oni lagani treninzi... Ništa što već ne radim iz sezone u sezonu...
    lespa and Zoky like this.