U formaciji... Napadači najbolje igraju, ako ne igraš formacije sa AML i AMR, i ako igraš kroz sredinu...
Probao sam bez krila i isti kurac. Probao 4141 442 433 352 343 4411 isti kurac. A da ne spominjem milijun krivih dodavanja na utakmici. Trenutno igram 4231 kroz sredinu. Katastrofa. Neznam vise koji sustav i taktiku probat.
Probao sam bez krila i isti kurac. Probao 4141 442 433 352 343 4411 isti kurac. A da ne spominjem milijun krivih dodavanja na utakmici. Trenutno igram 4231 kroz sredinu. Katastrofa. Neznam vise koji sustav i taktiku probat.
Poslano sa mog MRD-LX1 koristeći Tapatalk
Ako te jebu dodavanja, probaj dugim loptama kroz sredinu, normalan mentalitet... Mene jebu dodavanja već dugo, od kad su ubacili Team Play Bonus i stalno igram dugim loptama, ali ne napadački, jer seku lopte...
Ako te jebu dodavanja, probaj dugim loptama kroz sredinu, normalan mentalitet... Mene jebu dodavanja već dugo, od kad su ubacili Team Play Bonus i stalno igram dugim loptama, ali ne napadački, jer seku lopte...
Jebem vam mater skriptarošku!!! 23 šanse, 8 u okvir i jedva 1 - 0 u 89. minutu!!! Montezuma, koji ima prosek preko 8.70, sada dobija 6.3!!! Da nisam pred kraj prebacio na napad po desnom krilu, kurac bi i ovaj jedan dali...
Treći put u sezoni tučemo ovog... Njegov MR da gol, mom MC, koji je pozicioniran na centru, padne ocena... Alo, retardi... Nije to njegova zona odbrane...
Pa majku vam retardiranu jebem, da 21% slabija ekipa, u kojoj samo GK i ML imaju ocenu veću od 6.7, ima 3 šanse i 3 šuta u okvir više, od ekipe u kojoj samo DC ima ocenu manju od 7.5!!! Jeb'o vas onaj profesor, koji vas je učio logici!!!