Pošto ima samo 3 vrlo laka treninga, a postoje pozicije kojima se ne poklapaju sva 3 atributa iz tih treninga, sa bitnim atributima (krila i bekovi), preostalo mi je da probam da se 2 atributa preklapaju sa bitnim, a jedan sa nebitnim atributim, da bi mogao da upoređujem različite pozicije u brzini napredovanja... Kao što već znate, ako je prosek ta 3 atributa do 80% ili zbir do 240%, to je kao nekad 4*... Do 100% prosek ili 300% zbir je 5*, a preko 100% je 6*...
Evo tabele... Nađeš poziciju igrača kog želiš da proveriš... Levo su treninzi koje treba da koristiš, za svaku poziciju (golman ima i reflekse, uz fitnes i agresivnost)... Poređaš 6 istih treninga (recimo, za AMR 6 puta SKILL DRILL)... Sabereš ta 3 atributa, odradiš nekoliko treninga (3-4 će biti dovoljno, ali možeš i više) i brojiš kocke između dva ponovljena atributa... Do 240% na svakoj 10. kocki, od 240-300% na svakoj 12. kocki, preko 300% na svakoj 15. kocki, toj je najbrže... Ako neko nađe bržeg neka javi... Ja sam probao sa ona dva omladinca iz preprošle sezone i oba su bila na 12. kocki, između 240-300% zbir... A onda sam probao jednog DL, za koga znam da je spor i tek na 15. kocki je ponovio atribut...
Attachment 129473