Results 1 to 10 of 165
Like Tree153Likes

Thread: Sezona 124 - 13. Oktobar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Quote Originally Posted by djoxz View Post
    Momci dobio sam igraca iz omladinske skole od 80% za 14 tokena...Moje pitanje je da li se isplati potpisati ugovor sa takvim igracima ? Koliko otprilike moze da napreduje kao mlad igrac?

Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
    Ja retko potpisujem omladince, ne zato što sporo napreduju, već zato što je jeftinije da kupiš igrača na 99%... Možeš za 20-30 tokena da kupiš igrača na 99%, a da omladinca doteraš sa 80% na 99% treba ti 70-80 zelenih kofera, a to je u prevodu 70-ak tokena...

Poslednja dva omladinca sam potpisao pre 3-4 sezone i baš su brzo napredovali... Možda čak i brže nego ovi sa aukcije... Ako si skoro počeo da igraš, tebi se isplati da kupiš takvog igrača, jer na nižim nivoima nema baš mnogo nabudženih timova...
    lespa likes this.

Newbie
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Ja retko potpisujem omladince, ne zato što sporo napreduju, već zato što je jeftinije da kupiš igrača na 99%... Možeš za 20-30 tokena da kupiš igrača na 99%, a da omladinca doteraš sa 80% na 99% treba ti 70-80 zelenih kofera, a to je u prevodu 70-ak tokena...

Poslednja dva omladinca sam potpisao pre 3-4 sezone i baš su brzo napredovali... Možda čak i brže nego ovi sa aukcije... Ako si skoro počeo da igraš, tebi se isplati da kupiš takvog igrača, jer na nižim nivoima nema baš mnogo nabudženih timova...
    I ja idem tom logikom , ali vidim da na transfer marketu za igraca od 18 godina i 80+ daju 20-30+ tokena pa sam zbog toga pitao...Inace sam 38 level ali uvek sam kupovao bar 97+ ili skaute...Hvala u svakom slucaju...

Послато са SM-G973F помоћу Тапатока