Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
Sve to stoji. To ipak ne daje za pravo nikome da nekome u svakom postu mrtvu majku. Niko ne brani da se kritične reči napišu. I da se opsuje malo. Takav nam je kolorit jezika. I preko toga se prelazi.
A porediti sa S.Korejom je vrlo deplasirano.
Na kraju krajeva, svi smo pročitali i prihvatili pravila foruma. Kritika da i to uvek, ali psovanje i vređanje, više ne.

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Nemos izbit balkanski mentalitet iz nas. Da se nama podilazi kao turcima, indonezanima, malezanima, kinezima u ovoj igri svi bi bili sretni i zadovoljni. Ali kad pogledas nas sa balkana se omalovazava i smatra nebitnima i to je ok sa financijskog i trzisnog aspekta ali mi zasluzujemo jednak kriterij u igri. Zasto neke drzave imaju vise free videa za gledat primjerice nego mi. Zar ti mislis da im recimo kinezi ili indonezani da prostis na izrazu ne jebu mater??? Svugdje ima nezadovoljnih pogledaj samo po savezima. Ima dosta povlastenih menagera i saveza. Zar mislis da ovako jebu kineze i turke kao nas??? Vrijeđanje nije uredu znam i sam ali kad te sustavno jebu ko majmuna i kad za svaki upit na supportu dobijes isti odgovor kako da im ne jebes sve redom jer po nekoj logici support je tu da kad prijavi vise ljidi isti problem da ga rijese, ali ne oni ubace novi događaj u igru. Njima nije bitna kvaliteta i realnost same utakmice vec profit i izgled igre nista drugo. Mene samo zanima koji to biseri rade na poboljsanju igre jer to rade jako lose.

Poslano sa mog MRD-LX1 koristeći Tapatalk