Napet zadnji dio sezone, vjerovatno ce nordeus opet dat protivniku pobjedu jer to je kako oni kazu realnost igre i car iste. Pa zar oni misle da je samo AC Milan nogometna realnost bokte. Gotovo svi timovi ispred mene u ligi su znatno slabiji. Hebala ih takva realnost.
P. S. Rebic zabio vise od pola ukupnih golova cijele ekipe. On sam 18 u ligi a sve skupa ekipa 35. Samo kod nordeusa da moji igraci ne zabijaju ko na traci protiv obrana 94-98%
Poslano sa mog MRD-LX1 koristeći Tapatalk
I gle cuda pobjedio sam ali opet nordeus glupiranje.
Sutra protiv 3.na ljestvici a kad vidite razliku u kvaliteti shvatite svu nelogicnost igre.
Covjek i sa 4* u prvom timu ima igrace
Cirkusi na ovako visokoj razini.
SAMO 2 UDARCA u okvir, e moj nordeus.
Igram odlicnu sezonu u prvenstvu I skor do danas je bio 17 2 0 I danas poraz protiv osmog na tabeli. DR 102% ima suspenziju i stavim zamenu koja Ima samo 72% u formaciji 442 kao i protivnik. Trebao sam odmah poceti 343 Ali to ispravljam na poluvremenu kada menjam DR-a. U 58. Minutu se povredjuje MC Ali se promena desava u 73. Minutu I to dve promene?! Tek tada vidim da se promena desava koju sam napravio na poluvremenu! Znaci, ganjam se sa likom koji Ima isti skor I sve padne u vodu na jednoj tekmi. A treci na tabeli koji Ima najjacu ekipu jer svake sezone pokupuje skaute prati me I navija za mog protivnika. Kakva klosarcina nemam reci!
Last edited by lespa; 11-03-2019 at 12:09 PM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Do 64 minute vodim 3-1 u utakmici saveza i onda do kraja utakmice primim 5 golova. Koji ste vi kreteni ovo nema nigdje, jebala vas vasa realnost unistili ste igru i jos da zlo bude vece lik slabiji od mene. Krasno vi to azurirate i svakim novim vece spece od utakmica radite.
Covjek zabije hat-trick i ni slova u izvjestaju nakon utakmice. Jedina svjetla tocka ove sezone je Rebic ostalo nula bodova.
Sutra derbi sa Mr. Bean
MVP....
Ovdje ništa ne planiraju mijenjati, šuti i trpi. Samo opušteno