@lespa
Akademca AMR sam koristio na početku sezone. Počeo je sezonu sa 104%, završio sa 114%. Dobio je specijalnost i jednom najskupljeg trenera u akademiji. Odigrao 21 utakmicu i postigao 8 golova. Uzmi u obzir da je početak sezone i utakmice lakše. Kup sa neaktivnim, LŠ grupa.
E onda sam dotrenirao AMR sa aukcije i ubacio njega za ostatak sezone. 23 gola na 32 utakmice.
U ovakve akademce niti ću da ulažem niti će mi igrati.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Ne kupujemo nista, eventualno MR i AML cisto da popunimo roster.
U Kupu podjednaka kvaliteta
Također i u SL posto smo u grupi od 441q do 443q
Tako da bit ce drama.
Planova nemam osim skupljanja resursa.
Unazadilo me ispadanje iz platine pa sam ostao kratak za 100T i to je jedan od razloga ne ulaganja ove sezone.
Poslano sa mog SM-A405FN koristeći Tapatalk
Cestitam svima koji su uzeli trofej u prosloj sezoni !
Ja nisam sinoc pratio utakmicu i nisam uspio da slikam prvu sezonu bez poraza 26 0 0 .
Moj spic Milosevic je dobio 30% kao najbolji strijelac lige.
Taktika ostaje ista, kada je u pitanju igracki kadar, mozda dodje do promjene ( potrebna 4 igraca DC , AMR i 2 MC ) ako bude u ponudi igrac sa boljim skilovima od trenutnih igraca na tim pozicijama.
Liga sampiona - tu smo negdje svi +- 6%
Kup - prvi protivnik je slabiji 7%
Skaut igrač. U 25% mu sve osobine bile. Sve je punjeno. Ovo je sada. Odbi par % belih, jer je i on popio par treninga, ali to je to. Shadow je celu sezonu u akademiji spec trenera imao. Dobio je 144% sa 130 do 160%. Ko takve igrače koristi, isplati se zbog vremena uloženog u trening. Meni neupotrebljivi.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Sta je ovo jutros, igracima kondicija od sinoc, a sat stalno na 2:59:00. Dokle vise ...?
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ljudi sta se događa od sinoc mi se nije oporavila kondicija igracima. Pokusao sam ih zelenima oporavit ali skine mi 5 zelenih a igracu i dalje kondicija ista bez promjene. Kao da mu nisam 5 zelenih dodjelio.
Imam utakmicu u 12:25h
Ako imate ili ste imali takav problem kako ste rjesili. Na supportu cekam odgovor od jutros jos nista.
Poslano sa mog SM-A405FN koristeći Tapatalk