i ja mislim, samo ne mogu da se pomirim sa tim, posto je otislo dosta para na tokene![]()
i ja mislim, samo ne mogu da se pomirim sa tim, posto je otislo dosta para na tokene![]()
Ja ne igram dugo, treci lvl sam, ali iz dosadasnjeg iskustva stalno drzim Tackling na HARD. Igraci se vise istrose posle utakmice, samim tim su vise i doprineli, cak i protiv slabih protivnika igram na hard i dosta puta ne dobijem zuti u toku utakmice. Kad god sam pokusao kao da sacuvam igrace jer imam dve utakmice i da im stavim NORMAL tackling jer se tada manje trose utakmica krene nizbrdo.
Jos uvek pokusavam da skontam brdo stvari, jer prosto ne verujem da je random u pitanju kao sto mnogi pricaju i da prosto nemas srece. U svakom slucaju forma igraca kao sto neko rece je mnogo bitna, igrac sa 1* moze da dobija 8-ice a igrac sa 5* da dobija 5-ice. Negde na forumu sam procitao i par puta mi je uspelo da odmorim igrace koji dobijaju lose ocene i da ih izostavim par narednih utakmica, posle toga krenu bolje ocene.
Drugo resenjeje ako neko konstantno dobija lose ocene, prodaj i kupi drugog, a prilikom kupovine gledaj i statistiku a ne samo skill.
zasto mi se nevidi potpis?pardon, sad se vidi..
![]()
+28 PISAJ PO SIROTINJI!
kome i zasto smeta istina? budite ljudi i ako ste cigani po nacionalnoj pripadnosti.. http://www.youtube.com/watch?v=mFF_2pkgnew