Opusteno skroz brateziveli!
![]()
Opusteno skroz brateziveli!
![]()
Prvo i osnovno, ne radi se o nekoliko tokena nego o ogromnom broju tokena koje kradete preko aukcija redovno.
Drugo, to sto ste ZABRANILI da zaposleni sebi i svojim drugarima ukucavaju koliko zele tokena govori o tome da se to nekada koristilo.
Trece, ako ste toliko zauzeti kako to da vas developer, Milosav Miki Brajkovic, ima vremena da prati apsolutno svaki moj mec i da na svakom nasem medjusobnom duelu dovodi 30 navijaca koji se u sekundi pojave da navijaju.
Cetvrto, ne pravi se naivan, em krsite zvanicna pravila igre, em ne nadoknadjujete stetu svima koji su osteceni u igri, em ste napravili igru, sto znaci da znate kako sta funkcionise, a onda se nadmecete protiv ostalih regularnih igraca.
Taj je mene oprao dok sam jos igrao par puta za igrace... ja uplatim 200 tokena karticom i on me rasturi na aukciji... a od tih klanova ne mogu nista da uradim ( da ti ne nabrajam ja sad znas ti sve i sam ) .. pa sam se bio bazirao na treniranje do 7* igraca koje sam vec imao... i zavrsio ligu kako sam zavrsio... ( ono kad si pustio onaj moj klub a ja ispao ) sa takvim timom i trudom ispasti van svake pameti bilo... razumes ti dokle je bezobrazluk isao kad je lik isao sa mnom 25 rundi za slobodnog igraca ? dal mozes toliki bezobrazluk da zamislis ? admini bezobrazluk... ti i onaj voja.... ja mu ostavljam igrace on onako... i ja lepo kazem ne daje mi nista na reklame i uplacujem svoje pare.... i bla bla i bla bla posle ja ispadnem los.... znaci igrica je izbacila 100% aktivnog igraca koji je UPLACIVAO svoj novac i sve.... a admini i klanovi se cepaju od smejanja na to ? budite srecni sto nisam dosao sa bombom ispred Nordeusa i razneo i sebe i vas ... bem ti lopovsku drzavu u p..
Last edited by Bengan; 05-22-2013 at 08:47 PM.
Ne znam sta da ti kazem, i ja nekad dozivim neuspeh evo npr 3 puta sam gubio titulu u zadnja 2 kola, ove sezone sam 2 meca izgubio od 9. i 10. ekipe na tabeli pa zaostajem 6 bodova za vodecim, ali pokusavam da se ne nerviram vec da igram opusteno ne valja se nervirati ipak ovo je menadzer...![]()
Slušajte dedu zna čovek znanje
Bengane dokle si dogurao ti nivo i sl ?
Last edited by Bengan; 05-22-2013 at 08:37 PM.