Druze pazi ovako.... nekad sam bio medju najjacima... i sta se desava ? sa svim irgacima 7* ja zavrsavam na 10-om mestu ?! ne 6 zvezdica skautima ... nego sve klinci SEDAM zvezdica.... desavaju se povrede ne 10 nego 30 ( ne lupam nego je tako ) .... gubljenja od po 5-0... eto tek tako bez objasnjenja... 100% sam bio predan igrici... osvojio 19 titula ZA REDOM... da ne nabrajam... zelim da kazem da ja nemam nista protiv da se admini i administratorcici igraju... nek uplate i 2000000 tokena zabole me uvce... ali da ne sabotiraju tako jadno... znas onaj osecaj kad znas da si sabotiran i da ne mozes nista protiv toga ? kad sam postavio pitanje supportu " sta se ovo desava odjednom.. koji k... i bla bla " odgovorili mi onako ladnjaka " pa ne mozes uvek da osvajas titule i trofeje " ok to stoji... ne zelim da osvajam non stop trofeje i titule i lige sampiona... ali ne zelim da sam jaci 10-15Q i izgubim 5-0.... da imma taj show da vam okacim okacio bih... sve sam izbrisao sa kompa SS-ove sto sam imao... i otpustio 15 igraca od 7* 20-21 godunu.... procerdao oko 600 tokena menjajuci imena klubu... poklonio nekom lokalnom klincu dresove i grb Real Madrida... itd itd... i sve samo zato sto ADMINI i raznorazni administratorcici sabotiraju najbolje i najvernije igrace u ovoj igrici... drugacije i ne bi pobedili jer smo mi ipak " napaljeniji " od njih...
da ne duzim ovo je otislo u offtopic ne bih da se ponovo palim na ovo " smece " mogu slobodno tako da nazovem vasu igricu... ne zamerite... jer ja da uplatim i 200000 tokena support ce i dalje biti BEZOBRAZAN prema meni i skidace me sa k.. kad god im se nesto napise.. a ovde na forumu da i ne pominjem.... daju mod nekom klincu od 12 godina ( bar je pre bilo tako onaj mali englez ili sta li je vec imao je 12 godina ) i onda lete banovi cim nesto zucnes a pricas samo istinu i nista vise. i bla bla i bla bla ajd da n davim smorio sam i sam sebe vise sa top elevenom... ne pada mi na pamet vise 2 tokena da uplatim a kamoli da igram i treniram igrace kao nekada... ali tu sam... igram se za FREE i nemam povreda nit suspenzija... jer nemam ni tokena nemaju sta da skidaju... p.s zaboravio sam da ti odgovorim to " ako napravis sladoled pa dal ne smes da ga pojedes " - smes prijatelju... ali ces prvo usluziti musteriju jer od njega zivis... pa ces kad usluzis sve musterije onda i ti sesti i uzivati uz sladoled koji si sam napravio.... ne znam mozda ja sve pogresno shvatam... a znam da nisam jedini... mozda smo svi kolektivno pali s marsa