☆ Koliko imate tokena? ☆ ☆ Kakav vam je žreb u kupu i LŠ? ☆ ☆ Sa kojom formacijom krećete u novu sezonu ? ☆ ☆ Da li planirate da dovedete/prodate neke igrace? ☆ ☆ ☆
You'll Never Walk Alone
Pozdrav svim forumasima i cestitke svima koji su uzeli trofej prosle sezone. Novu sezonu pocinjem sa 102% i novom formacijom. Prosla sezona bez titule ali imam priliku za revans zbog izgubljenog inala Kup-a, tip je kod mene u grupi LS LIGA - LS Kup
Last edited by Rašo 76; 12-08-2020 at 04:19 AM.
Originally Posted by Shadow ☆ Koliko imate tokena? ☆ ☆ Kakav vam je žreb u kupu i LŠ? ☆ ☆ Sa kojom formacijom krećete u novu sezonu ? ☆ ☆ Da li planirate da dovedete/prodate neke igrace? ☆ ☆ ☆ Cao svima ja cekam karticu jer bez tokena tesko zivim hahha Salim se sve pohvale za igru a inace imam klub vec 10 god.. Послато са M2006C3MNG помоћу Тапатока
Originally Posted by i.sak79 Cao svima ja cekam karticu jer bez tokena tesko zivim hahha Salim se sve pohvale za igru a inace imam klub vec 10 god.. Послато са M2006C3MNG помоћу Тапатока Sest trenutno Послато са M2006C3MNG помоћу Тапатока
Originally Posted by Shadow ☆ Koliko imate tokena? ☆ ☆ Kakav vam je žreb u kupu i LŠ? ☆ ☆ Sa kojom formacijom krećete u novu sezonu ? ☆ ☆ Da li planirate da dovedete/prodate neke igrace? ☆ ☆ ☆ O da u planu je Послато са M2006C3MNG помоћу Тапатока
Originally Posted by i.sak79 Cao svima ja cekam karticu jer bez tokena tesko zivim hahha Salim se sve pohvale za igru a inace imam klub vec 10 god.. Послато са M2006C3MNG помоћу Тапатока Krecem sa raznim formacijama menjam stalno Послато са M2006C3MNG помоћу Тапатока
Ispao sam.. Послато са M2006C3MNG помоћу Тапатока
Srećni praznici drugari xD Prošla sezona je za zaborav xD Doduše ne znam da li sam dva meča pratio xD
Forum Rules