Results 1 to 10 of 96
Like Tree14Likes

Thread: Povrede

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Community Tester
    Quote Originally Posted by SrbIN71 View Post
    Труди се да ти играчи играју са пуном кондицијом. Када су уморни много веће су шансе за повреде :/
    To nije istina. Slaba kondicija nema uticaj na povecan izntenzitet povreda a pokazalo se ni na nastup igraca.
    Pogledaj mojih 13 povreda u dosadanjih 11 dana sezone na prethodnoj strani a imam max infrastrukturu i ekipa je uvek max spremna.
    Last edited by Milan Dj.; 06-12-2013 at 09:10 PM.

Banned
    Quote Originally Posted by Milan Dj. View Post
    To nije istina. Slaba kondicija nema uticaj na povecan izntenzitet povreda a pokazalo se ni na nastup igraca.
    Pogledaj mojih 13 povreda u dosadanjih 11 dana sezone na prethodnoj strani a imam max infrastrukturu i ekipa je uvek max spremna.
    Можда нема утицај, али моје скромно искуство ми говори да од 10-так утакмица, које сам силом прилика започео са поставом која је непосредно пре тога већ одиграла један меч, (значи поћињу са 75%-80% кондиције) у 80% случајева ми се повреди играч. Можда је случајност а можда и није. Ако је случајност , не видим сврху зелених коферчића осим покушаја да нам искамче и ово мало токена. Што се тиче наступа играча, ни ту нисам сигуран јер ја знам са којом кондицијом наступа моја екипа, али не знам са којом наступа противничка. Такође вероватно да зависи и од подешавања противника. Можда неко ставио тврдо уклизавање , шта га брига. Добије жути , евентуално црвени али то прође и брише се за утакмицу или 2 а теби играч повређен 3-5-7-15 дана...Бем ли га :/