Sto si ti Djalovicu nandzorast ? ja kad sam pricao da tebe Nordeus cuva ti mi se smejao... a sta je sad to ? ne provociram te zelim samo da mi odgovoris kakav je to community tester ? sta to dodje ?
Printable View
Sto si ti Djalovicu nandzorast ? ja kad sam pricao da tebe Nordeus cuva ti mi se smejao... a sta je sad to ? ne provociram te zelim samo da mi odgovoris kakav je to community tester ? sta to dodje ?
U jednom postu cu da skrenem sa teme, ostala pitanja mozes na PP.
Kad si ti pricao (pre nekoliko meseci) bilo je cudjenja svakako, ne smajanja jer smo se dugo dopisivali da bi tako nesto pomislio. Kao i tada i sada ti isto odgovaram, nemam nikakvu povezanost sa Nordeusom i tu je tacka. Ovu forumsku titulu sam dobio pre nekoliko dana kao jedini igrac koji je level 41 za 41. sezonu koliko je do sada odigrano.
Nije iskljuceno da ce biti neka Milanova utakmica u nagradnoj igri, ako se on slozi sa tim, ali u nekoj blizoj buducnosti, ne vidim nikakav problem u tome..
Sent from my A953 using Tapatalk 2
Joco spusti malo loptu. Ne znam zašto provociraš bez razloga. U principu svačiji meč može da konkuriše. Mogu i sa Milanom, tobom ili bilo kim da zakažem prijateljsku utakmicu(naravno ne samo ja) i stavimo ovde. Naravno ne moram ja može i neko drugi potpuno nebitna stvar. Ne znam što si umislio da se namešta nagradna igra :D
Nije ovo Milioner to je svega grb 30 tokena. Ti smislio teoriju zavere :D
PS. Skrenuli ste sa teme imate mesta ovde pa tu vodite raspravu o nagradnoj igri.
Ja se izvinjavam neznam gde ovo pitanje da postavim?
Neznam sta vam znaci, kada ima dve utakmice pa postavite da se igraaju jedna po drugu manje od od 1h, pa izgubim utakmicu mogo slabijeg od mene, kao primera sad? Najaci sam u grupi za kvalifikacije ligu sapijona a zadnji sam u grupi? i ako im povecam kodiciju ful opet mi slabo igraju opet brzo izgubi kodiciju i izgubim, jeste mogu da promenim vreme, ali kad sam domacin a kad sam u gostima nemogu?