Kada se registrujes na top eleven oni ti daju tvoj posebni termin utakmica,nzm kako to mozes da resis :/
Послато са ZTE Kis Lite користећи Тапаток 2
Printable View
Na pocetnim levelima termin za meceve kod kuce se menja (tacnije u najvecem broju slucajeva razlikuje se za sezonu 1 i sezonu 2). Vec od 3. levela dobijas sigurno vreme koje postaje standardno za utakmice kod kuce za sva 3 takmicenja.
Isto tako i tvoji rivali imaju to vreme.
Povremeno ce se desiti da 2 meca budu blizu i ako si gost na oba duela tu ne mozes nista da uradis, ali ne verujem da ti se to tako cesto desava?!
DJalovicu citaj PP i daj da resimo vise sta je tvoj problem. Jednom za sva vremena !
Ova igrica je totalno namjestena i nema ni 1% realnosti..jer da ima tim koji ima dva igraca manje nebi mogao da postigne 4 gola i da igra ko lud kada ostane sa igracima manje...Unaprijed znas kada ces izgubiti jer ako jednu pobjedis a imas i drugu tekmu isti dan definitivno znas da ces izgubiti jer protivnik vecinom svoju prvu zijani,ali hajde...Da ne spominjem jos tih stvari da tim koji je dosta losiji i kome menadzer uopste ne dolazi bude prvi a ti koji si najaci u ligi se boris za ono 7 mjesto koje vodi dalje to je smijesno...Inace sam 22 level...
Pa čekaj sada sam totalno zbunjen, da li je igrica potpuni random ili Milan namešta utakmice :D
Prosvetli me molim te vidim da si "odgovorno" stručan :D
PS. Prestanite za vaše neuspehe da krivite druge. Baš se neko cima vama da smesti loše rezultate xD
Sve probleme sa Milanom možete rešiti putem privatnih poruka. Ovo ti je zadnja opomena Joco. Piši kao sav normalan svet ovde ili nemoj više da pišeš.
Ne znam zasto ti bilo sta pises kad si na nekom 20. nivou i nisi upucen u timove na najvisim nivoima?!
Masalovic ima najlaksi zreb u LS, izbacio je upravo Bamba i sad ima dosta lakse rivale od mene i Voje. Nije igrao 3 meseca igru (mozda i vise nisam siguran), vratio se i bori se ravnopravno i u LS i u ligi.
Taj Bambo je ispao i iz LS (Masalovic ga pocistio 6:2 ukupnim rezultatom) a i u Kupu i to tako sto je rival igrao ceo mec ilegalno a ipak ga je dobio.
Prema tome, manite se teorija zavere. Postajete smesni.