Results 1 to 4 of 4

Thread: Treniranje jednog igraca u staroj verziji

 1. #1
  Newbie
  Join Date
  May 2016
  Location
  Croatia
  Posts
  42

  Treniranje jednog igraca u staroj verziji

  Hej decki, malo sam gledao na yt o top elevenu i naisao na lika koji je trenirao posebno igraca da mu nabije zvjezdice bez kupovanja skilova.
  Probao sam isto na svom igracu koji je na poziciji MC/AMC i dobio je dvije zvjezdice na sto sam potrosio oko 120 zelenih kofera, sve sam skilove ubacio na napadacke skilove posto su mu defanzivni i fizicki dosta visoki. Sad su mu napadacki na oko 200% i u dvije utakmice koliko je odigrao po " novom " utrpao je sa pozicije MC 6 golova i imao 4 asistencije s time da je zabio sve slobodnjake koje je pucao. On sam me odveo u finale Lige prvaka jer je imao prste u svim golovima i moram reci da je za sada mali poput bajke. Ima 19 godina i 8 zvjezdica i jako se brzo trenira pa ocekujem da ce jos napredovati. Sto vi mislite o tome, isplati li se tako istrenirati jednog ili dva igraca u timu koji ce utjecati na ishod vaznih utakmica?

 2. #2
  Newbie
  Join Date
  Aug 2015
  Posts
  7
  Mozes li mi dati link od tog lika sa yt-a da vidim?

 3. #3
  Newbie
  Join Date
  May 2016
  Location
  Croatia
  Posts
  42

 4. #4
  Apprentice
  Join Date
  Jun 2013
  Posts
  153
  To da li se isplati nece zavisiti od tebe posto je do sad bilo bezbroj slucajeva da sve legende gube od krs timova kad se odlucuje
  Ali naravno da je pozeljno imati sto kvalitetnije igrace.
  I tesko da si mogao istrenirati igraca na 8* sa 120 kofera, koliko se secam sa 7 na 8* je bilo oko 150 ako ne i vise.