Results 1 to 10 of 12
Like Tree4Likes

Thread: Novi sistem treninga i kako najjeftinije proci

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro Kole22's Avatar
    U treninzima koji obuhvataju bitne i nebitne atribute, bitni napreduju duplo brze od nebitnih. Zato je bitno eksploatisati to u drugom navratu kada mu vec podignes bitan atribut koji zelis. Za ST nisam gledao, ali njega svakako mozes i kroz prijateljske budziti. Za sada sam gledao samo za DL/DR sta bi bilo najisplativije. Sledece je DC/DMC a za ostale ne moram misliti x sezona.
    Quote Originally Posted by NekoIzMase View Post
    Ja ne koristim igrace koji su u startnih 11 + 2 izmene u bonus treninzima, imam grupu gradjana sa multi pozicijama koji sluze samo za to.

No da se vratimo na glavnu temu a to je kako najjeftinije proci, da zuememo za primer napadaca. Ako sam te dobro shvatio, trebalo bi poceti sa Tehnikom Sutiranja (pokriva 2 glavna atributa) ili Igrom preko krila (pokriva 3 glavna atributa) i nakon sto atributi dostignu odredjeni nivo onda bi trebalo da menjamo u treninge koji imaju Sutiranje, ali ne i zavrsnicu odnosno igru glavom?
    Za ST su svi bitni atributi veoma vazni, bez obzira sto ce biti duduk pored krilnih igraca kada je statistika u pitanju.

Stavi na papir i izracunaj sta bi bilo najucinkovitije umiksati koristeci onaj pregled iz prvog posta. Mozda nije potpuno tacan, ali okvirno ti moze dosta pomoci.

Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
    Last edited by Kole22; 08-03-2018 at 11:27 PM.
    S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups

Appearances: (ST) C. Cutino 515
    Goals: (AMR) A. Chavasco 541
    Assists: (AML) T. Gras 270

Trophies in the last 5 seasons:
    Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
    Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
    Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
    Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
    Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd