UEFA Avrupa Ligi'nde yola devam etmek isteyen sarı-lacivertli ekibe tur için 1 puan yetecek. Cezalı ve sakatlar nedeniyle Kadıköy'de farklı bir 11 sahada olacak.

Fenerbahçe - Celtic-1449696199248.jpg

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndaki son maçında bu akşam Kadıköy'de İskoç Celtic'i konuk edecek. Son haftaya 8 puanla Molde'nin ardından ikinci sırada giren sarı-lacivertli takıma tur için beraberlik yetiyor. Fenerbahçe, Celtic'i, Ajax da Molde'yi yenerse Kanarya gruptan lider çıkacak ve 2. tur kura çekiminde seri başı olacak. Fenerbahçe, Celtic'e kaybeder, Ajax da kazanırsa, temsilcimiz elenecek.

Ba ile Markovic ilk 11'de
Kanarya'da Simon Kjaer ile Luis Nani sarı kart cezaları nedeniyle kadroda yok. Teknik direktör Vitor Pereira'nın iki oyuncun yerine bu akşam savunmada Ba'ya, orta sahanın sağında ise Lazar Markovic'e görev vermesi bekleniyor.

Persie ile Şen yetişmedi
Sakatlıkları bulunan Robin van Persie ile Volkan Şen'den de kötü haber geldi. Dünkü idmana katılmayan iki oyuncu forma giyemeyecek. Raul Meireles ile Hakan Çinemre de 18 kişilik listede yer almıyor. UEFA Avrupa Ligi'ndeki maçlarında kalede Fabiano'ya şans veren Pereira, bu akşam da genç eldiveni oynatacak.