am facut un transfer sper eu reusit asta seara,mai ramane sa si confirme pe teren.La negocieri am vazut un DR iesit din comun de scump pt nivelul meu (13) si m-am decis sa fac o oferta.Jucatorul costa 69 milioane + 10 tokeni.I-am oferit 85 milioane + 5 tokeni in plus fata de cei 10.Oferta mi-a fost refuzata dupa cateva ore iar imediat dupa, jucatorul a fost pus la transferuri la licitatii la pret de 62 milioane.Bineinteles c-am licitat 1 token si l-am si castigat tot cu acelasi token.As vrea sa ma mut in Danemarca,observ ca prostia e mare si se pot face bani multi pe seama lor :P
Urmatoarea tinta: un DC cu abilitate defensive wall de la impresar/scout ca sa am increderea ca imi pot egala performanta campionat + liga campionilor de sezonu' trecut.In campionat maine am meci c-un user cu care m-am batut pt titlu pana in ultima etapa acum vreo 2 sezoane.n-are echipa de valoare mare dar castiga usor mai toate meciurile nu stiu cum face, m-a batut de 2ori in 2 intalniri acum 2 sezoane,i-am furat titlul in ultima etapa.Maine sper sa-mi razbun infrangerile directe cu el!