asa joc incepand cu nivelul 1.. nu marchez foarte multe goluri dar mi s-a parut cea mai buna combinatie mai putin cea cu contraatacul bifat,normal ar fi sa joc defensiv si sa am contraatac bifat dar am lasat asa.In rest pasele scurte logic c-ar trebui sa mearga cu Atac,adica sa construiesti iar pasa lunga cand joci defensiv si le bubui in fata.Dar nu stiu daca realitatea se aplica si in top eleven
Bafta la rezultate.Om la Om am citit ca ar fi bun cand fundasii tai au viteza mai buna decat atacantii adversi,in cazul in care sant mai inceti cica ar trebui sa joci zonal.. Nu stiu daca e adevarat,am jucat foarte rar zonal si n-am putut sa confirm sau sa infirm treaba cu viteza fata de atacantii adversi.Bafta la rezultate! A! si probabil presingul in terenul advers merge cu pasul la offside bifat pentru ca logic ar fi sa urce mijlocasii tai in terenul advers automat si fundasii or sa urce spre jumatatea terenului si atunci pasul la offside bifat ar fi oportun sa-l ai bifat,dar iar nu stiu daca realitatea se aplica in top eleven
ma gandesc ca pasul la offside ar merge daca ai 2 DC si in loc de DR si DL sa ai DMR si DML.Ma gandesc serios sa schimb formula de aparare asa cu DMR DMC si DML iar in spatele lor 2 DC.. si sa joc Ultra Ofensiv cu pressing in terenul advers, si tackling puternic/hard si bineinteles pe flancuri.In genul asta: