3Likes
-
Rookie
@Dorin: Poate picam in sezonul viitor in acelasi campionat sau CL. Ar fi interesant sa dau de manageri activi in campionat. Pana acum era ceva lume activa prin CL/Cupa.
Mult succes cu echipa ta.
-
Frumos golaveraj...ai reusit sa castigi campionatul in mod evident
-
Rookie
Mda. Incepem sezonul cu un egal in cupa si cu o lista de transferuri absolut execrabila. Niciun Nordgen. Doar cativa batranei de care nu am nevoie.
De notat ar fi ca incerc sa schimb sistemul de joc de la 4-2-2-2 hex la un ofensiv 4-3-3. De ce? Pentru ca am observat ca Hex-ul contra echipelor mai bine cotate nu da rezultate. E foarte bun impotriva echipelor mai slabe, dar in rest e foarte greu. Asa ca 4-3-3 FTW!
Late edit: Meci retur in cupa. Rezultat 2-1 pentru mine. Am inceput 4-3-1-2, am primit gol si-am schimbat in 4-3-3(atac puternic, pe mijloc, tackling dur, pase mixte). Echipa si-a revenit si-a marcat doua goluri calificandu-se astfel mai departe in cupa. Daca ajung in optimi ma declar multumit (dar e greu deoarece am adversar de nivel 8).
Last edited by Beldea Alexandru; 01-12-2015 at 10:16 AM.
-
Rookie
Echipa sezon 4:
Cam toti jucatorii vor face 6 stele. Exceptie facand B. Alex si S. Stefan care vor face 7.
Primele rezultate:
1. Campionat primul meci impotriva celei mai bune echipe dupa a mea(valoric vorbind): 6-1 pentru mine
2. CL: meci usor: 8-1 pentru mine
3: Cupa: meci neasteptat de usor impotriva unei echipe de nivel 6. Rezultat final 6-0 pentru mine.
Momentan echipa spera sa castige cele 3 trofee puse in joc. De mentionat ar fi faptul ca in CL am un adversar din Arabia Saudita care are doar scouteri in echipa. Vreo 22 mai exact.
-
Pro
Frumoasa echipa
Arabia Saudita ... ce sanse ai cu seici aia , am vazut si eu odata 2 dinaia , avea echipa legendara ...
-
Rookie
Hehe...Petrodolarii nu castiga mereu. In jocul asta cei mai smecherasi sunt vietnamezii. Care au jdemii de tokeni cu echipe legendare si buget maxim. Cu aia chiar nu poti sa te bati. Uita-te pe forumul englez sa vezi cum se vaita userii de cei din vietnam.
Eu cred ca cel mai important este sa ne distram si sa ne simtim bine, ca d-aia este joc. N-are rost sa ne varsam nervii pentru ceva virtual. Uneori castigam, alteori pierdem. **** happens.
Oricum, merci frumos pentru complimentele aduse echipei.
-
Rookie
-
Rookie
-
-
Rookie