Salutare tuturor. Am vazut ca multi au deschis topic cu echipa lor si-am zis sa o fac si eu.
Cam asa arata echipa pentru al 3-lea sezon:
Clasament sezon 3:
Si champions league:
Statisticile echipei de la infiintare:
+ Screenshot clasament sezonul trecut:
(de mentionat faptul ca in ultimul meci am pierdut impotriva unei echipa clasate pe locul al 4-lea, nu-nteleg cum, but **** happens. In primul sezon am terminat 26-0-0)
Din pacate, in Cupa niciodata nu m-am descurcat bine. De doua ori am fost eliminat in turul preliminar iar sezonul asta in saisprezecimi. In CL e mai bine, anul asta sper sa castig trofeul. Anul trecut am fost eliminat in sferturile de finala de o echipa mult mai slaba.
De cand am inceput jocul, acum vreo 2 luni si ceva, ca formatie am folosit exclusiv 4-2-2-2 Hex. Foarte eficienta din punct vedere ofensiv, marcand de 122 de ori in acest sezon. Nici defensiva nu e rea, echipa primind doar 10 goluri in 26 de meciuri.
Sunt destul de activ, incerc sa fiu prezent cand echipa are meci pentru bousuri si pentru a schimba ceva in caz ca lucrurile nu merg cum trebuie.
De ce am ales numele F.C. Zippo? Pentru ca inainte de a incepe sa ma joc, am primit o bricheta Zippo cadou de la prietena mea si-am zis ca e mai bine ca echipa sa se numeasca Zippo si nu BIC, if you know what i mean
.
Daca aveti intrebari, nelamuriri in legatura cu ceva, feel free to ask.
Sper sa va placa echipa mea.