-
M-a batut 0-1. Am avut dreptate, a fost online adversarul. Primul sut pe poarta l-a avut in minutul 56 cand mi-a dat golul, iar in min 80 a mai avut un sut pe poarta. Asta este..
Statisticile meciului:
Ghinion.. Portarul lui a primit nota cea mai mare 8.2, mi-a scos toate suturile.. Din sezonul 2 pana in prezent patesc doar asa, domin meciul, iar cand adversarul are prima ocazie primesc gol. Ciudat, dar nu are nimic. Imi place competitia, o sa revenim.
Acum sunt pe locul 3 in campionat, trebuie sa il bat pe cel de pe primul loc si in tur si in retur pentru a spera la campionat. Cel de pe primul loc, cum am zis si in postarea de mai sus este un mare, mare bulanos, iar echipa lui este de 83 %, iar in campionat sunt vreo 6 manageri mai buni ca el.
Cum am mai spus, imi place competitia si am facut al treilea transfer de la impresar. Vreau sa castig macar 1 trofeu. Sa vedem cum o sa-mi fie norocul.
Maine, meciul din sferturile de finala din cupa am un adversar pe masura. Sper sa trec de el si sa ajung in finala pe care sper sa o castig.
Bafta tuturor managerilor! O sa revenim cu rezultate.
Last edited by hererra; 08-02-2017 at 02:22 PM.
-
-
-
Azi dimineata inainte de meciul din campionat am facut al patrulea transfer de la impresar.
Am spus de ieri sa nu am parte de vreo surpriza in campionat, aveam dreptate.. am facut 1 la 1.
Am jucat meciul, jucatorii full conditie, moral superb tot lotul, dar am facut egal. Urat asa.. Si ca sa fie treaba, treaba, am luat bataie si in Liga Campionilor dupa ce am dominat tot meciul.. Asteptam returul, sper sa trec in faza urmatoare, dar cu asa noroc ce mi-e sortit nu stiu ce sa mai zic.
Chiar asa pe toti adversarii mei ii salveaza mereu portarul? Uneori jocul intrece orice masura si iti vine sa nu te mai joci, dar tot te joci. Te ambitionezi mai mult. Am un blestem pe capul meu ca pe toti adversarii mei sa ii salveze portarii, asta este, mergem mai departe.
Azi mai am doua meciuri la asociatie in finala.. Sa vedem ce surprize se mai intampla si pe acolo. Noroc tuturor managerilor!
Last edited by hererra; 08-06-2017 at 02:01 PM.
-
mah nene da nu mai fa transferuri de 25 de ani..ca-s varza.nici nu cresc deloc.ce plm is cu pensionarii aia...ca ma doare capu cand va citesc cum aruncati tokenii..:))..bn is tokenii tai dar vorba vine))
-
Am cautat si mai tineri. Nu am avut noroc. Media echipei de varsta este de 24,1. Am un lot destul de puternic pentru nivelul meu, parerea mea, iar jucatorii ar trebui sa dea randament. Daca nu cresc, ii concediez. 😂😂😂
-
De maine incepe returul. Destul de greu, dar speram sa facem fata. Bafta tuturor!
Adversarul m-a batut 1-0 in tur, sper sa imi iau revansa. Este meci de orgoliu.
Clasamentul:
Destul de strans campionatul sezonul acesta.
-
-
-